Jump to content

Βοηθήστε τον αναποφάσιστο

Tasoik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και Χρονιά Πολλά.

Τις τελευταίες μέρες έχω σπάσει το κεφάλι μου.

Είμαι ανάμεσα σε έναν Q9550 και έναν I7 920.

H χρηση τους ειναι Office, Photoshop, Μkv 1080 και Video Conversion.

KANENA παιχνιδι.

Θα δω διαφορές μεταξύ του Q9550 και του 920 στο

1)Convertxtodvd ?

Ποσες θα είναι αυτές από πλευρα χρονου ?

2) Photoshop ?

Σας ευχαριστω πολυ.

Φίλε δεν ξέρω για τις επιδόσεις του 9550 στο ConvertX..Πάντως πρίν τον 920 είχα έναν E8500 ο οποίος ολοκλήρωνε τη μετατροπή (χωρίς να υπολογίσω το χρόνο που χρειαζόταν για την εγγραφή του DVD) σε περίπου 10 λεπτά (πάνω κάτω).Τώρα ο 920 χρειάζεται 5-6 λεπτά το πολύ για μια ταινία των 900MB περίπου.. (με το HT on).

Greekfragma μπορείς να μου πεις χοντρικά το ποσοστό της ώθησης ?

gregorisvas Ε8500, 10 λεπτά !!!! είναι πολύ καλό.

Είσαι σίγουρος ?

Λογικά ο 9550 ως quad θα κατέβει ο χρόνος πιο κάτω.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2.

καλα δεν χρειαζοσουν I7 , και ο απλος q θα τα ειχε τα 6 λεπτα! Δεν ειναι η ωθηση του ι7 αλλα τον 2 επιπλεο πυρηνων!

Για εμενα παρε Q με DDR2 και τα επιπλεον φραγκα δωστα για καλυτερη καρτα γραφικων! Η΄ για δισκους ή οτιδηποτε αλλο! Παρε μπυρες!

Tεραστια αλλαγη για video. Renderings, transcoding, εχω δει τεραστια διαφορα απο ε6600 στα 3.4oc.

Έχοντας δουλέψει και με άλλους τετραπύρηνους μπα καμία σχέση....

Οσο για το photoshop θελει μνημη και πετάει...

Το πρωί είχα after effects με ενα πολύ βαρύ project, (particles, vpe, 2k*2k) και το photoshop φορτωμενο και ενω εκανε previewing σε ae το photoshop δούλευε σαν να ήταν το messenger. Μαζί και pro tools.. Σαν γενικη εντυπωση το λεω και πιστεύω πως είναι πολύ καλή επένδυση για transcoding hdef video αν φυσικα βιαζεσαι τοσο...//

Για την δουλεια που το θελεις ειναι καλητερα ο ι7.Ειναι και το ΗyperThreading,θα σε βοηθησει περισσοτερο σε αυτο που κανεις.Τουλαχιστον τα περισσοτερα review αυτο λενε.

Το θεμα ειναι και κατα ποσο η οικονομικη διαφορα/αποδοση σε ενδιαφερει..

Σιγουρα την δουλεια σου θα την κανεις και με q.

Απλα αν θελεις να το κανεις πιο ανετα και σε κατα γενικη ομολογια σε πολυ μικροτερο χρονο δεν κοιτας τα χρηματα και πας σε ι7

Και στην τελικη η πιο καινουργια πλατφορμα θα σου αντεξει και περισσοτερο χρονικα.

Το βασικο ειναι τα χρηματα, βεβαια με τους i7 σιγουρα θα δεις διαφορα σε αυτα που σε απασχολουν.

Αλλα αν πας σε i7 θα πρεπει να πας σε καλη μητρικη (πανακριβη) και μνημες τουλαχιστον 3x1gb

• 2 weeks later...
Μεινε στον τετραπυρηνο

:confused: Tι εννοεις να μεινει στον τετραπυρηνο??

Εχει διπυρηνο και θελει να παρει τετραπυρηνο..

Αν έχεις ήδη διπυρηνο, και δεδομένου ότι δεν παίζεις παιγχνίδια, θα σου έλεγα να μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση ακόμη.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.