fireman24 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα θελω να παραγγειλω ενα μπλοκ απο το εξωτερικο κ θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα ταιριαζει.---αυτο ειναι το σαιτ κ το μπλοκ full cover tis 3870 http://ekwaterblocks.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=213 η σωληνα μου ειναι 1/2 της ιντζας πειτε μου γιατι μπερδεβομαι με τις κολοδιαστασεις!!!:help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2008 Σε τι ακριβως μπερδευεσαι?Σου λεει οτι το μπλοκ εχει 4 σπειρωματα G1/4. Αυτα ειναι τα κλασικα που χρησιμοποιουν ολα τα Waterblock και ψυγεια (εκτος των Thermochill).Απο κατω εχει να διαλεξεις τι ρακορ θα βαλεις.Αν εχεις σωληνα ID (Internal Diameter ή ελληνιστι εσωτερικης διαμετρου) μισης ιντσας διαλεγεις τα ρακορ που λεει ID 1/2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman24 Δεκέμβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Σευχαριστω φιλε μου το βρηκα καλη προτοχρονια να εχεις:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.