Jump to content

Sims 3 - All about -

Louris7

Recommended Posts

Σε λιγο καιρο βγαινει η 3 σειρα του παιχνιδιου..

Ημερομηνια κυκλοφοριας 20/2/2009

http://www.videogamesblogger.com/2008/08/21/the-sims-3-release-date-is-february-20-2009.htm

Επισης ανακοινωθηκαν -18/12/08 - και οι ελαχιστες απαιτησεις...

http://thesims3.ea.com/view/pages/newsItem.jsp?item=236875146

THE SIMS 3 MINIMUM HARDWARE REQUIREMENTS

FOR WINDOWS XP

* Windows XP (Service Pack 2)

* 2.0 GHz P4 processor or equivalent

* 1 GB RAM

* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content

* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

FOR WINDOWS VISTA

* Windows Vista (Service Pack 1)

* 2.4 GHz P4 processor or equivalent

* 1.5 GB RAM

* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content

* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:

* Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.

* 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent

* 0.5 GB additional RAM

SUPPORTED VIDEO CARDS

NVIDIA GeForce series

FX 5900, FX 5950

6200, 6500, 6600, 6800,

7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950

8400, 8500, 8600, 8800

9600, 9800, GTX 260, GTX 280

ATI Radeon™ series

9500, 9600, 9800

X300, X600, X700, X800, X850

X1300, X1600, X1800, X1900, X1950

2400, 2600, 2900

3450, 3650, 3850, 3870,

4850, 4870

Intel® Extreme Graphics

GMA X3x00 series

Laptop versions of these chipsets may work, but may run comparatively slower. Standalone cards that are installed in vanilla PCI slots (not PCIe or PCIx or AGP), such as some GeForce FX variants, will perform poorly. Intel integrated chipsets featuring underclocked parts will not perform adequately.

Integrated chipsets such as the ATI Xpress and the NVIDIA TurboCache variants will have low settings selected, but should run satisfactorily.

Please note that attempting to play the game using video hardware that isn't listed above may result in reduced performance, graphical issues or cause the game to not run at all.

The NVIDIA GeForce FX series is unsupported under Vista.

Χα παιδια μου ειστε πολυ πισω ...!!!Στο Ηρακλειο ειμαστε 8 γκαρσονιερες,εκ των οποιων οι 6 εχουν ΓΥΝΑΙΚΙΟ ιδιοκτητη!!!!!Ολες μα ΟΛΕΣ συν οι φιλες τους παιζουν sim's τελος... :suicide2:

Χα παιδια μου ειστε πολυ πισω ...!!!Στο Ηρακλειο ειμαστε 8 γκαρσονιερες,εκ των οποιων οι 6 εχουν ΓΥΝΑΙΚΙΟ ιδιοκτητη!!!!!Ολες μα ΟΛΕΣ συν οι φιλες τους παιζουν sim's τελος... :suicide2:

τα επερχόμενα patches του παχνιδιού είναι πολύ καλή δικαιολογία για να τις γνωρίσεις καλύτερα... :p

εμενα ηθελε να της φτιαξω pc που να παιζει το sims αλλα μετα μου πεταει , θελω να παιζει και το FEAR. ( ! )

περιττο να σας πω οτι σε 2 μερες μου λεει "το τερματισα"

ωραια βαλτο στο δυσκολοτερο τωρα :p (πως θα ησυχαζα?:p)

Κάτι παραπάνω απο η χαρά του expansion...

Εντάξει, κάποιο ενδιαφέρον έχουν (μάλλον περισσότερο απ όσο βρήκα εγώ ποτέ σε δαύτα, για να έχουν τέτοια επιτυχία) αλλά ΠΟΣΑ θα βγάλουν πια? :wall::woot::shout::)

τα επερχόμενα patches του παχνιδιού είναι πολύ καλή δικαιολογία για να τις γνωρίσεις καλύτερα... :p

Αλοίμονο να χρησιμοποιείς τα sims για να τις γνωρίσεις καλύτερα...εγώ πάντως ενώ στην αρχή ήμουν fun τώρα τα βαρέθηκα... οπότε χάθηκε και το ενδιαφέρον...:pleasantry:

Αλοίμονο να χρησιμοποιείς τα sims για να τις γνωρίσεις καλύτερα...εγώ πάντως ενώ στην αρχή ήμουν fun τώρα τα βαρέθηκα... οπότε χάθηκε και το ενδιαφέρον...:pleasantry:

Μα γιατί όχι, πετάς τα υπονοούμενα σου "Θα έρθω να σου το βάλω και τέτοια" μετά κάθεσαι να της δείξεις "πως παίζει". Ζευγαράκια, φιλάκια, αγκαλίτσες, να σου και το "try for baby" :hehe:

Μα γιατί όχι, πετάς τα υπονοούμενα σου "Θα έρθω να σου το βάλω και τέτοια" μετά κάθεσαι να της δείξεις "πως παίζει". Ζευγαράκια, φιλάκια, αγκαλίτσες, να σου και το "try for baby" :hehe:

Δεν διαφωνώ καθόλου...Έτσι έγινε και με μένα χαχα! Δεν αντιλέγω ότι είναι ένας τρόπος να την πλησιάσεις αλλά πλέον είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να προσεγγίζουμε τον άλλον με άλλα πράγματα πιο ουσιώδη...:daisy: :whistling

Δεν διαφωνώ καθόλου...Έτσι έγινε και με μένα χαχα! Δεν αντιλέγω ότι είναι ένας τρόπος να την πλησιάσεις αλλά πλέον είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να προσεγγίζουμε τον άλλον με άλλα πράγματα πιο ουσιώδη...:daisy: :whistling

humor φίλε μου...humor...εννοείται οτι δεν είναι ρεαλιστικός τρόπος ''πεσίματος''... [gousgounis mode on] -γειά σας...έφερα τα πατσάκια -σ'ευχαριστώ πολύ!!πώς μπορώ να στο ξεπληρώσω? [gousgounis mode off] :p

humor φίλε μου...humor...εννοείται οτι δεν είναι ρεαλιστικός τρόπος ''πεσίματος''... [gousgounis mode on] -γειά σας...έφερα τα πατσάκια -σ'ευχαριστώ πολύ!!πώς μπορώ να στο ξεπληρώσω? [gousgounis mode off] :p

ε ναι το κάνεις πιο διακριτικά.. ξέρεις εσύ τον τρόπο...:to_pick_ones_nose3:

:jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.