JaguarOne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 Καλησπέρα σε όλους, αναβιώνω το ps2 μου για casual gaming με την γυναικα μου και ψάχνω τους καλύτερους τιτλους που να παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 παίχτες. Κατα προτιμηση να μην έχει horror/splatter ποδοσφαιρο κλπ, καθώς επίσης εξαιρούνται τα παιχνίδια με αυτοκίνητα (γυναίκα γαρ ) thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 28, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2008 κανένας? όλοι μόνοι σας παίζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2008 Ξύλο; Tekken ή Dead or Alive πχ;Κι εγώ την ψάχνω κάπως έτσι πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 28, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2008 βασικά είμαι ανοιχτός σε προτασεις, οι εξαιρέσεις είναι τα ποδοσφαιράκια/μπασκετ και παρόμοια αθλητικά, και ότι είναι υπερβολικά βίαιο μιας και δεν το σηκώνει το στομάχι της γυναίκας (δηλαδή όχι Mortal Kombat). Το gamespot δυστυχώς δεν έχει επιλογή να ψάξεις με αυτό το κριτήριο. Έχω το Jak3 το οποίο είναι πολύ καλό action adventure/platformer αλλά δεν έχει 2P mode. Tekken Tag Tournament είναι στην λίστα και θα αγοραστεί, αλλά θα μου άρεσε κάτι με co-op storyline Επίσης μελετάω τα Dynasty Warriors 3/4, Lego Star Wars 1/2, Baldur's Gate: Dark Alliance, Star Wars Jedi Fighter Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2008 tennis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Δεκέμβριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Mario Kart με emulator.. Εστω στο PC.. Αξιζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Single: ολα τα Crash bandicoot, sonic Multi: no idea Αν μπορεις να παιξεις ps1 games , το Crash team racing ειναι οτι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Το ενδεχόμενο emulator το έχεις ερευνήσει καθόλου??http://www.volny.cz./molej/ps2/uae.htmAmiga Emulation on PS2Δεν έχει καθόλου manual,καθώς έχει σταματήσει το development πολύ καιρό.Υπάρχουν όμως χιλιάδες τίτλοι που μπορείς να παίξεις διπλό.Δυστηχώς δεν έχω PS2 για να σε βοηθήσω,αλλά κράτα το υπόψιν σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 το κακό είναι ότι έχω unmodded ps2, και δεν σκοπεύω να του κάνω. (Η τουλάχιστον μέχρι να μου φτιάξει κάποιο καλό παιδί ένα memory card)+1 για τα crash bandicot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.