Jump to content

Τα καλύτερα 2P games για PS2

JaguarOne

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, αναβιώνω το ps2 μου για casual gaming με την γυναικα μου και ψάχνω τους καλύτερους τιτλους που να παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 παίχτες. Κατα προτιμηση να μην έχει horror/splatter ποδοσφαιρο κλπ, καθώς επίσης εξαιρούνται τα παιχνίδια με αυτοκίνητα (γυναίκα γαρ :p)

thx!

βασικά είμαι ανοιχτός σε προτασεις, οι εξαιρέσεις είναι τα ποδοσφαιράκια/μπασκετ και παρόμοια αθλητικά, και ότι είναι υπερβολικά βίαιο μιας και δεν το σηκώνει το στομάχι της γυναίκας (δηλαδή όχι Mortal Kombat).

Το gamespot δυστυχώς δεν έχει επιλογή να ψάξεις με αυτό το κριτήριο. Έχω το Jak3 το οποίο είναι πολύ καλό action adventure/platformer αλλά δεν έχει 2P mode.

Tekken Tag Tournament είναι στην λίστα και θα αγοραστεί, αλλά θα μου άρεσε κάτι με co-op storyline

Επίσης μελετάω τα Dynasty Warriors 3/4, Lego Star Wars 1/2, Baldur's Gate: Dark Alliance, Star Wars Jedi Fighter

Το ενδεχόμενο emulator το έχεις ερευνήσει καθόλου??

http://www.volny.cz./molej/ps2/uae.htm

Amiga Emulation on PS2

Δεν έχει καθόλου manual,καθώς έχει σταματήσει το development πολύ καιρό.Υπάρχουν όμως χιλιάδες τίτλοι που μπορείς να παίξεις διπλό.

Δυστηχώς δεν έχω PS2 για να σε βοηθήσω,αλλά κράτα το υπόψιν σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.