Jump to content

Nεα καρτα γραφικων 4850 λη 4870

rebel9

Recommended Posts

εγω δεν προτεινω 216 με βαση τις τιμες τελικα, και ειδικα αν λες οτι με τα 270e εχεις ξεφυγει απο το οριο σου.

Δεν υπαρχει λογος...

παρ ολα αυτα ή το γραφουν διπλα ή βλέπεις κωδικο και την ψαχνεις στην σελιδα της ΟΕΜ της, για περισσοτερες

πληροφοριες.

καλημερα, αντιλαμβανομαι πως η αναλυση 1920Χ1200 ειναι μεγαλη, παραταυτα δεν επιζητω το τελειο, απλα το playable.

και εφοσον αποκλειουμε την 4850 παμε για 4870 1GB, δυστυχως δε μπορω να διαθεσω παραπανω χρηματα απο μια 4870 (και αυτη ειναι παραπανω απο το οριο μου δηλαδη...) οποτε απλα αναζητω τι πιο αθορυβη σε idle κατασταση καρτα.

διαβασα καποια review και για αυτη και λενε οτι ειναι αρκετα πιο ηρεμη απο το reference.

εχετε καποια αποψη πανω σε αυτο.

να διευκρινησω οτι δεν με απασχολει εαν στα παιχνιδια κανει θορυβο (βασικα εαν κανει σαν τη παλαι μου 1900ΧΤ καηκαμε :) παρα μονο σε idle αφου στον υπολογιστη καθομαι αρκετες ωρες τη μερα και απλα σερφαρω ή διαβαζω, τα παιχνιδια ειναι ειναι απλα ενα μικρο μερος της καθημερινοτητας μου.

Με την 4870 512 που έχω παίζω άνετα σε 1920Χ1200.... θα προτιμούσα λίγη παραπάνω μνήμη στην κάρτα μου φυσικά .....

Οσο για τον θόρυβο που λες καμιά σχέση με την 1900 που λες ....

Οσο γι αυτήν από το eshop ..ΟΧΙ για δύο λόγος ....

1.Δεν μπορείς να βάλεις aftermarket-υδρόψυξη (χάνεις εγγύηση)

2.Πάρε αυτή από plaisio με 235 βάλε και μια Scythe Musashi με 34 review

και είσαι στα ίδια χρήματα με πολύ καλύτερα πράγματα ....

Μπορείς να δεις και την gv1000 που έχω και review

Αυτά από εμένα καλές αγορές και ελπίζω να βοήθησα ...

Tsif, η φωτογραφία του πλαισίου δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που πουλάει,αλλα σε αυτην την καινούργια έκδοση της Sapphire (1024MB) !!!!! αν είναι να ξεχνάνε να βάζουν τις καινούργιες φωτογραφίες των προϊόντων τους,φανταστείτε τις τιμες πως τις θυμούνται,199,90 € στο http://www.pixmania.com/gr/gr/1637125/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-1-gb-gddr5.html

post-3658-1416073775,0221_thumb.jpg

Με την 4870 512 που έχω παίζω άνετα σε 1920Χ1200.... θα προτιμούσα λίγη παραπάνω μνήμη στην κάρτα μου φυσικά .....

Οσο για τον θόρυβο που λες καμιά σχέση με την 1900 που λες ....

Οσο γι αυτήν από το eshop ..ΟΧΙ για δύο λόγος ....

1.Δεν μπορείς να βάλεις aftermarket-υδρόψυξη (χάνεις εγγύηση)

2.Πάρε αυτή από plaisio με 235 βάλε και μια Scythe Musashi με 34 και είσαι στα ίδια χρήματα με πολύ καλύτερα πράγματα ....

Μπορείς να δεις και την gv1000 που έχω και review

Αυτά από εμένα καλές αγορές και ελπίζω να βοήθησα ...

ενδιαφερον αυτα που λες αλλα πραγματικα δε με ενδιαφερει να βαλω νερό, και επισης φοβαμαι ιδιαιτερα να ανοιξω τη καρτα για να αλλαξω ανεμηστηρες, γιαυτο το λογο κοιταξα για ετοιμη λυση, αλλωστε κανονικη καρτα μαζι με ξεχωριστο ανεμηστηρα ερχετε στα ιδια λεφτα με τη gainward....

Eσύ έχεις το χρήμα ΕΣΥ αποφασίζεις .....

Οσο για το πλαίσιο ..... τί να πεί κανείς ...:fist::fist::fist:

ενδιαφερον αυτα που λες αλλα πραγματικα δε με ενδιαφερει να βαλω νερό, και επισης φοβαμαι ιδιαιτερα να ανοιξω τη καρτα για να αλλαξω ανεμηστηρες, γιαυτο το λογο κοιταξα για ετοιμη λυση, αλλωστε κανονικη καρτα μαζι με ξεχωριστο ανεμηστηρα ερχετε στα ιδια λεφτα με τη gainward....

Ξαναδές το λινκ που σου δίνει ο vasi: 4870 1Gb με πολύ καλό silent cooler στα €199.99, αμφιβάλλω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο...

εαν παιξεις με 4850 κοιταξε να ειναι καποιο μοντελο με αλλο συστημα ψυξης και οχι το εργοστασιακο και φυσικα με τιποτα μοντελο με παθητικη ψυξη.Το εργοστασιακο ετσι οπως ερχεται ειναι πολυ ζεστο και πρεπει να ανεβασεις στροφες απο catalyst και αμα ανεβασεις στροφες απο ενα σημειο και μετα θα ειναι ενοχλητικο.Τουλαχιστον εμενα με ενοχλει η δικια μπυ sappire γιατι ακουγεται και ζεστενεται αρκετα με το φουρφουρι στο 50%,ΕΝΩ η msi ουτε που ακουγεται και ποτε δεν χρειαστηκε να παιξω με το fan της.Πιστευω οτι θα σε ικανοποιησει σε γενικες γραμμες στο gaming και εφοσον δεν εχεις πολυ υψηλες απαιτησεις.Ειναι καλη αγορα για τα λεφτα της.

179ευρω η 4870 με τα 512 ram με το ιδιο συστημα ψυξης και ιδιες επιδοσεις...

http://www.pixmania.com/gr/gr/1344930/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-512-ma-gdd.html

παει πιο κατω??

+17,90 η εγγυηση +7 τα εξοδα αποστολης = 205 € και σου ερχεται σε 8-9 εργασιμες, δηλαδη τωρα που εχουμε αργιες σε 15-20 μερες!! αρα καλυτερα απο πλαισιο στα 210€..

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας παιδια !

λοιπον, με λιγα λογια μου λετε να παρω τη sapphire, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να μπλεξω με καταστηματα του εξωτερικου καθοτι η αγορα γθα γινει αναγκαστηκα με πιστωτικη και δ εθελω να μπλεξω.

εαν καταλαβα καλα μου λετε οτι η sapphire που εχει το πλαισιο ειναι η ιδια με αυτη που εχει το Pixmania με το καλο συστημα ψυξης ?

Εγω παρειγκειλα στις 19 απο pixmania με UPS Express και ήρθε στις 23,δεν είναι ανάγκη να χρεωθείς για μια έξτρα υπηρεσία της pixmania!! τα +17,90 η εγγυηση. Στο πλαίσιο δεν την είχαν !!! και δια μαγείας εμφανίστηκε στο σαιτ μετά από τα χριστουγεννα!! μπορει να ήθελαν να προωθήσουν άλλες κάρτες ?

Εγω παρειγκειλα στις 19 απο pixmania με UPS Express και ήρθε στις 23,δεν είναι ανάγκη να χρεωθείς για μια έξτρα υπηρεσία της pixmania!! τα +17,90 η εγγυηση. Στο πλαίσιο δεν την είχαν !!! και δια μαγείας εμφανίστηκε στο σαιτ μετά από τα χριστουγεννα!! μπορει να ήθελαν να προωθήσουν άλλες κάρτες ?

τωρα ειδα οτι μπορεις να την βγαλεις!! σορρυ..

παθητικη ψύξη είσαι σίγουρος? δεν θα μπορείς να πάιζεις ούτε ενα game

εγώ με την asus 3650 silent μου έβγαζε 90c σε games χωρίς fans στο case,

δεν παίζει τίποτα με την 4870 20% διαφορά είναι με την 4850 νομίζω

Φυσικά και μπορείς να παίξεις παιχνίδια fanless. 2 rig με 4850 έχω σε accelero s1, μια χαρά λιώνουνε στο gaming οι καρτούλες, και μάλιστα σε πολύ καλύτερες θερμοκρασίες από το reference design cooler τους...το ότι επέλεξες κακή fanless υλοποίηση δεν σημαίνει πως όλοι θα τραβήξουν τα ίδια man...^^

BTW, την ίδια την κάρτα μπορείς να την βρείς στο 123market.gr, σε πολύ καλή τιμή και με άμεση διάθεση.

SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 4870 - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.0

Στο θέμα μας. Μια καταπληκτική για τον ήχο (και το πουλ μουρ) λύση, αλλά που βγαίνει κάπως ακριβή σαν σύνολο είναι η πανέμορφη HR-03 GT. Ένα setup με αυτή θα κόστιζε όσο μια 260 216, με την διαφορά πως θα είχες μια effectively silent κάρτα. Mε πολύ λιγότερα λεφτά, μπορείς να πάς στο ghetto mod accelero s1 + 120mm fan που και πάλι θα αποδώσει πάρα πολύ καλά, τόσο σε θέματα θερμοκρασίας, όσο και θορύβου.

Oρίστε και τα 2 setups αναλυτικά...

Thermalright HR-03 GT

ARCTIC COOLING FAN 92MM 25L

~265euro (με μεταφορικά)

Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 Vga Cooler

Arctic Cooling AF12025L Fan 120mm

~240euro (με μεταφορικά)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.