Jump to content

Nεα καρτα γραφικων 4850 λη 4870

rebel9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα και χρονια πολλα!

εχω μια 3850 256ΜΒ και προχθες αγορασα την 26αρα samsung 2693HM, η κακομοιρα 3850 πλεον στα 1920Χ1200 την ακουει στα παιχνιδια οποτε και σκεφτομαι να την αντικαταστησω.

σε πρωτη φαση νομιζω οτι μια 4850 θα με καλυψει και επειδη με ενδιαφερει ο θορυβος κοιταω για αυτη.

Τι αποψη εχετε? Θεωρειται οτι θα χρειαστω κατι παραπανω απο μια 4850?

Πληροφοριακα -> CPU Q6600@ 3.3, 2Gb ram, abit ip35.

χρονια πολλά,

4850 φυσικά πάντα ένα βήμα πίσω στης κάρτες που βγαίνουν γιατί θα πέσει η τιμή της δραματικά..

για δές αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512697

μην νομίζεις υπάρχει διαφορα σε επίδοσει με της άλλες όλες ίδιο chipset έχουν

Μήν το σκέφτεσαι. Πάρε μια nVidia 8800GTX και θα σε βγάλει 2 χρόνια +.

Η nvidia είναι πολύ πίσω atm στης κάρτες σε σχέση με την ati

πρωτάρα είναι η ati σε Perfomance επιλογή δικιά σου.

Η nvidia είναι πολύ πίσω atm στης κάρτες σε σχέση με την ati

πρωτάρα είναι η ati σε Perfomance επιλογή δικιά σου.

ψαξτε λιγο καλυτερα εδω μεσα γιατι δεν στεκουν νομιζω αυτα που γραφεται

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, επειδη ομως με ενδιαφερει ιδιαιτερα το επιπεδο του θορυβου σε idle (γιαυτο και κοιταω τη 4850 με παθητικη ψυξη) μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με τις 4870?

παθητικη ψύξη είσαι σίγουρος? δεν θα μπορείς να πάιζεις ούτε ενα game

εγώ με την asus 3650 silent μου έβγαζε 90c σε games χωρίς fans στο case,

δεν παίζει τίποτα με την 4870 20% διαφορά είναι με την 4850 νομίζω

Μήν το σκέφτεσαι. Πάρε μια nVidia 8800GTX και θα σε βγάλει 2 χρόνια +.

lol? Βασικά η 8800GTΧ είναι κάρτα 2 χρονών και -λογικά- έχει καταργηθεί :coax:

H 4850 ειναι η καλυτερη λυση στην κατηγορια των 100-150 ευρω.

Φυσικα οσο στρωνουν οι οδηγοι και αυτη ανεβαζει.

4870 1gb - gtx260 -216core, διαλέγεις και πέρνεις. Όλα τα άλλα σε 26 ιντσες θα σέρνονται. αν αντέχεις πάρε 4870χ2 ή περίμενε για gtx295 (προβλέπω τέλος Ιαν. αρχές φεβρουαρίου.)

Οτιδήποτε άλλο σε 26αρα δεν θα παει μια.

Μην κοιτάτε τα review του GURU3D. Είναι INTEL-NVIDIA Biased (δηλαδή τα πιάνει) είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό και έχει χάσει το κύρος του. techpowerup και bittech.net είναι τα πλέον αξιόπιστα αυτή τη στιγμή.

4870 1gb και gtx260 (216) είναι ισάξιες στο ένα game κερδίζει η μία στο άλλο η άλλη.

Όσο για games με απαιτήσεις¨: GTA IV, FAllout (με όλα στο high) , CODWAW, GRID, k.a πολλά, άσε που σε hi def (26άρα έχει ο ανθρωπος) με λίγο ΑΑ (2-4) και τα παλιά game (περσινά) θέλουν ισχύ.

Ελπίζω να βοήθησα.

για πές μου ένα game Που ζητάει 4870

Σε 1920χ1200??Πολλά.Πάρε καλύτερα 4870 1gb όπως είπαν και οι προλαλήσαντες ή ενναλακτικά gtx260 (την απλή).Εάν θες να δώσεις κάτι παραπάνω,αυτή με 300ε ή η 4870χ2 είναι δυο καλές επιλογές.

Εάν θες να δώσεις κάτι παραπάνω,αυτή με 300ε
και επειδη με ενδιαφερει ο θορυβος....

αυτην που δειχνεις στο λινκ κανει πολυ περισσοτερο θορυβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

4870 1gb - gtx260 -216core, διαλέγεις και πέρνεις. Όλα τα άλλα σε 26 ιντσες θα σέρνονται. αν αντέχεις πάρε 4870χ2 ή περίμενε για gtx295

Oυτε μια gtx295 κανει....θα σερνεται...θελει τουλαχιστον 4.

Έλεος με τις υπερβολες...για 1920χ1200 μιλαμε.

3850 256ΜΒ ειχε...

ακομα και μια 9800GT μπορει να παιξει τα παντα με λιγες παραχωρησεις σε λιγους τιτλους

με 260GTX/4870 κανει μεγαλο βημα και θα ειναι υπερευχαριστημενος σε σχεση με την 3850.

καλημερα, αντιλαμβανομαι πως η αναλυση 1920Χ1200 ειναι μεγαλη, παραταυτα δεν επιζητω το τελειο, απλα το playable.

και εφοσον αποκλειουμε την 4850 παμε για 4870 1GB, δυστυχως δε μπορω να διαθεσω παραπανω χρηματα απο μια 4870 (και αυτη ειναι παραπανω απο το οριο μου δηλαδη...) οποτε απλα αναζητω τι πιο αθορυβη σε idle κατασταση καρτα.

διαβασα καποια review και για αυτη και λενε οτι ειναι αρκετα πιο ηρεμη απο το reference.

εχετε καποια αποψη πανω σε αυτο.

να διευκρινησω οτι δεν με απασχολει εαν στα παιχνιδια κανει θορυβο (βασικα εαν κανει σαν τη παλαι μου 1900ΧΤ καηκαμε :) παρα μονο σε idle αφου στον υπολογιστη καθομαι αρκετες ωρες τη μερα και απλα σερφαρω ή διαβαζω, τα παιχνιδια ειναι ειναι απλα ενα μικρο μερος της καθημερινοτητας μου.

κατα αρχην αν επιλεξεις 260GTX μην ανησυχεις για τον θορυβο

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=66664 244 ε*

στην Ελλαδα ξεκινουν απο 230 περιπου

http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=260GTX

στις 4870 οπως λες και συ απεφυγε το reference.

*μιλησε μαζι τους μπορει να την εχουν διαθεσιμη σε 2-3 μερες.

επιλεγοντας αυτες τις καρτες κανεις πολυ λογικη και ουσιαστικη αναβαθμιση απο την προηγουμενη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.