Jump to content

Corsair Dominator Airflow Fan καλυπτει 3Χ1?

def

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

παιδια για την dominator με τα 3 φανακια...μηπως παιξει προβλημα γενικα με το air flow του κουτιου?

αν τα φανακια φησανε προς τα μεσα τοτε ο ζεστος αερας δν θα πηγαινει κ στην ψυκτρα του cpu? το λεω γιατι ειχα βαλει εναν μικρο να φυσαει στο nb και οκ..εριχνε την θερμοκρασια..αλλα ανεβαζε 5-6 της cpu!:slap:

Να δούμε τώρα τι θα παιχτεί με τις 9700 μας και το airflow απέναντι...αλλά μ'αλλον ούτε κι εμείς θα έχουμε πρόβλημα. :dirol: Πιο πολύ για μούρη γίνεται το θεματάκι. Τουλαχιστον από μεριάς μου. Δε θα δω κάτι αξιοσημείωτο γιατί έχω στοκ ρεύματα και κλόκια.

αυτο φοβαμαι πιο πολυ...μην ανεβασει θερμοκρασια cpu γτ ειμαι στα ορια!

αλλιως κομπλε γιατι τα ψυκτρακια στις μνημες ζεματανε :p

Ζεματάνε;!!!!!!!! Πλάκα κάνεις....:hm: Εμένα είναι κρύα...δεν υπάρχει λόγος που το βάζω μόνο εφέ.

Το πήρα επιτέλους στα χέρια μου..:dirol: Τέλειο είναι και πολύ πιο φαρδύ από το παλιό...Προσδίδει στυλ...:hehe: Και από θόρυβο πιστέψτε με είναι τόσο ήσυχο που η zalman ακούγεται πιο πολύ μερικές φορές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.