Jump to content

Corsair Dominator Airflow Fan καλυπτει 3Χ1?

def

Recommended Posts

παιδια καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο,γνωριζει κανεις αν καλυπτει και τις 3 μνημες το ανεμηστηρακι της corsair?

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Το παλιό όχι..Το καινούριο σίγουρα ναί απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει single και όχι ζευγαράκι με τις Dominator :p

:offtopic2: Το καινουριο κανει την ιδια φασαρία ? :offtopic2:

και πηγα να το παρω και με λεει ο πωλητης μετακινηται το air-flo και του λεω δλδ θα το πηγαινω μια αριστερα και μια δεξεια για ψυχονται ολες οι μνημες?:tongue:

και πηγα να το παρω και με λεει ο πωλητης μετακινηται το air-flo και του λεω δλδ θα το πηγαινω μια αριστερα και μια δεξεια για ψυχονται ολες οι μνημες?:tongue:

x0ax0a0xa0xa0xax0ax0ax0a0xa0x

Προς το παρόν κι εγώ σε αυτή τη λύση έχω καταφύγει..Ο 120άρης μου φαίνεται είναι πιο αποτελεσματικός απ' τα Corsairοφουρφούρια....

offtopic: Πάρα πολύ καλό το συστηματάκι σου φίλε def :D Καλοδούλευτο!

Προς το παρόν κι εγώ σε αυτή τη λύση έχω καταφύγει..Ο 120άρης μου φαίνεται είναι πιο αποτελεσματικός απ' τα Corsairοφουρφούρια....

offtopic: Πάρα πολύ καλό το συστηματάκι σου φίλε def :D Καλοδούλευτο!

ευχαριστω πολυ φιλε:T:

δεν χρειάζετε ψύξη η ram δροσερή είναι και με overclocking, useless για μένα 0 αποδόσεις

κοιτα αμα τσιταρις τις μνημες και δωσεις ρευμα σιγουρα θελεις ψυξη;)

Λευτερη, μια χαρα μπαινει το παλιο dominator σε τρια dimmακια...

σιγουρα το καινουριο θα κανει καλυτερη δουλεια μιας και πιανει μεγαλυτερο φαρδος

αλλα και αυτο τις φυσαει μια χαρα

ριχτου και τις στροφες απο bios σε silent mode ~3000 και ουτε που θα σε ενοχλησει

αν τωρα αρχισεις τπτ κτηνοβολτ και υπερσυχνοτητες

βαλε ενα 12αρη να καθαρισεις στα σιγουρα

P1010231small.jpg

Λευτερη, μια χαρα μπαινει το παλιο dominator σε τρια dimmακια...

σιγουρα το καινουριο θα κανει καλυτερη δουλεια μιας και πιανει μεγαλυτερο φαρδος

αλλα και αυτο τις φυσαει μια χαρα

ριχτου και τις στροφες απο bios σε silent mode ~3000 και ουτε που θα σε ενοχλησει

αν τωρα αρχισεις τπτ κτηνοβολτ και υπερσυχνοτητες

βαλε ενα 12αρη να καθαρισεις στα σιγουρα

P1010231small.jpg

οκ σε ευχαριστω πολυ:)μην φανταστεις,εχω ανεβει στα 3.6 και ειμαι μια χαρα:daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.