def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 παιδια καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο,γνωριζει κανεις αν καλυπτει και τις 3 μνημες το ανεμηστηρακι της corsair? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 τσου.....εδώ ίσα ίσα πιάνει τις 2 από τις εσωτερικές πλευρές.στις 2 μνήμες οι εξωτερικές πλευρές μένουν χωρίς αέρα.....στις 3 σίγουρα υπάρχει θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Δεκέμβριος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Το παλιό όχι..Το καινούριο σίγουρα ναί απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει single και όχι ζευγαράκι με τις Dominator Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Δεκέμβριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Το παλιό όχι..Το καινούριο σίγουρα ναί απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει single και όχι ζευγαράκι με τις Dominator Το καινουριο κανει την ιδια φασαρία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 και πηγα να το παρω και με λεει ο πωλητης μετακινηται το air-flo και του λεω δλδ θα το πηγαινω μια αριστερα και μια δεξεια για ψυχονται ολες οι μνημες?:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 και πηγα να το παρω και με λεει ο πωλητης μετακινηται το air-flo και του λεω δλδ θα το πηγαινω μια αριστερα και μια δεξεια για ψυχονται ολες οι μνημες?:tongue:x0ax0a0xa0xa0xax0ax0ax0a0xa0x Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 τι να τον ελεγα αλλο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolaris2002 Δεκέμβριος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Ποιό καινούριο παιδιά? Εγώ ξέρω αυτό, έχει βγει και άλλο? http://www.cluboc.net/reviews/memory/corsair/xms2_9136/fan1.jpgΑυτό πάντως επειδή το έχω πιάνει 2 μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 http://www.corsair.com/το καινουριο ειναι με 2 φανακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Πιθανόν το νέο να είναι πιο αθόρυβο λόγω μεγαλύτερων ανεμηστήρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 το θεμα ειναι να κανει δουλεια,αλλιως παμε παλι για κανεναν 120αρι να χτυπαει τις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Δεκέμβριος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Προς το παρόν κι εγώ σε αυτή τη λύση έχω καταφύγει..Ο 120άρης μου φαίνεται είναι πιο αποτελεσματικός απ' τα Corsairοφουρφούρια.... offtopic: Πάρα πολύ καλό το συστηματάκι σου φίλε def Καλοδούλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 27, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Το 1ης γενιας εκανε δουλεια αλλα εκανε και θορυβο (για τα γουστα μου)Και δεν καλυπτει 6 θεσεις,αλλα μεχρι 4 max Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Προς το παρόν κι εγώ σε αυτή τη λύση έχω καταφύγει..Ο 120άρης μου φαίνεται είναι πιο αποτελεσματικός απ' τα Corsairοφουρφούρια....offtopic: Πάρα πολύ καλό το συστηματάκι σου φίλε def Καλοδούλευτο! ευχαριστω πολυ φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Δεκέμβριος 27, 2008 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 δεν χρειάζετε ψύξη η ram δροσερή είναι και με overclocking, useless για μένα 0 αποδόσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 δεν χρειάζετε ψύξη η ram δροσερή είναι και με overclocking, useless για μένα 0 αποδόσεις κοιτα αμα τσιταρις τις μνημες και δωσεις ρευμα σιγουρα θελεις ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winamp Δεκέμβριος 27, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 μάλλον ναι αλλά εφ'όρου ζωής εγγύηση όμως οπώτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 27, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 μάλλον ναι αλλά εφ'όρου ζωής εγγύηση όμως οπώτεΗ εγγύηση δεν βοηθάει τις μνήμες σου στα 1800 7-6-6-20 να γίνουν από ασταθείς λόγω θερμοκρασίας σταθερές όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 29, 2008 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Λευτερη, μια χαρα μπαινει το παλιο dominator σε τρια dimmακια... σιγουρα το καινουριο θα κανει καλυτερη δουλεια μιας και πιανει μεγαλυτερο φαρδος αλλα και αυτο τις φυσαει μια χαρα ριχτου και τις στροφες απο bios σε silent mode ~3000 και ουτε που θα σε ενοχλησει αν τωρα αρχισεις τπτ κτηνοβολτ και υπερσυχνοτητες βαλε ενα 12αρη να καθαρισεις στα σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 29, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Λευτερη, μια χαρα μπαινει το παλιο dominator σε τρια dimmακια...σιγουρα το καινουριο θα κανει καλυτερη δουλεια μιας και πιανει μεγαλυτερο φαρδος αλλα και αυτο τις φυσαει μια χαρα ριχτου και τις στροφες απο bios σε silent mode ~3000 και ουτε που θα σε ενοχλησει αν τωρα αρχισεις τπτ κτηνοβολτ και υπερσυχνοτητες βαλε ενα 12αρη να καθαρισεις στα σιγουρα οκ σε ευχαριστω πολυμην φανταστεις,εχω ανεβει στα 3.6 και ειμαι μια χαρα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.