chrismfz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 Αν δεν κάνω λάθος, εξωτερικά σαν βύσμα αυτα τα 2 είναι ιδια (HDMI - DVI).Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι με αναλογικο καλώδιο πάνω στην 4850 (με ανταπτοράκι)Και η οθόνη μου έχει Αναλογική είσοδο και Ψηφιακη (DVI) μπορώ να πάρω ενα HDMIκαλώδιο να το έχω "προσωρινά" μέχρι καποια στιγμη στο μέλλον ισως - αν αγοράσω οθόνημε HDMI είσοδο να το κουμπώσω πάνω ?Εχει καμια διαφορα ? Δηλαδή, θα παιζει το HDMI καλώδιο απο τη καρτα στην DVI είσοδο της οθονης?Η να πάρω ενα DVI και οοοοταν έρθει (και αν ερθει) η στιγμη να πάρω άλλο καλώδιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Εμφανισιακα δεν εχουν καμια σχεση. Θα παρεις καλωδιο DVI-DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrismfz Δεκέμβριος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Τωρα που το λες και το Googlαρα το είδα σε εικόνες... Καμια σχέση :red: Μπερδευτικά γιατι εχω δεί DVI καλώδιο (τωρα εμαθα και ποιο ειναι χεχε) με όλα τα Pins πάνω στο βύσμα και DVI καλώδιο χωρίς μερικα απο τα Pins και αυτό με μπέρδεψε... Νομιζα οτι αυτό με τα ...φουλ πινς είναι το HDMI.... Οπότε τώρα που μου λύθηκε η απορία HDMI - DVI, μου δημιουργήθηκε μια δεύτερη: Τι διαφορά έχουν τα 2 DVI καλώδια που είδα ώπου το ένα εχει ολα τα πινς και το άλλο του ...λείπουν μερικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_InterfaceDVI-D θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.