Jump to content

Ληψη HOL emails στο Outlook - Λαθος smtp (?)

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα και χρονια πολλα!

Εκανα format στο pc και ενω δεχομαι κανονικα emails στο hol account μου, δεν μπορω να στειλω.

Ισως εχω βαλει λαθος το smtp της HOL ?

Αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του γιατι ειναι λιγο μπερδεμα να δεχομαι κανονικα emails, αλλα για να στειλω, να πρεπει να μπω στο online email της hol και να στελνω απο εκει.

Ευχαριστω!

Εχω βαλει:

pop3.hol.gr

smtp.hol.gr

και τωρα ειδα στα σφαλματα οτι λεει εν ολιγοις, οτι η διευθυνση email δεν ειναι σωστη.

Μα emails λαμβανω κανονικα στο outlook και τα email id password pop smt ειναι σωστα στις ρυθμισεις, το προβλημα ειναι στην αποστολη..

Ευχαριστω.

• 2 months later...

Επαναφερω το θεμα γιατι ξεχασα να πω οτι πλεον το προβλημα λυθηκε εδω και καιρο αλλα δεν ενημερωσα και εδω.:whistling

Ειχα βαλει λαθος smtp, το σωστο ειναι mailgate.otenet.gr σε περιπτωση που καποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα.

Μαλλον ειναι σε pc που εχει συνδεση ΟΤΕ και θελει να δει τα mail της HOL.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα εδω και λιγο καιρο το pop3 και το smtp της HOL παιζει μια χαρα σε συνδεση με ΟΤΕ:)

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις τα mails σας μπορείτε να τα λάβετε (pop, imap) από οποιονδήποτε πάροχο. Αυτό που δεν παίζει είναι το relaying στην αποστολή, οπότε θα πρέπει να βάζετε πάντα τον smtp του παρόχου που είστε συνδεδεμένοι.

Σιγουρα κανεις λαθος. mailgate.otenet.gr ειναι ο smtp της hol ????

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω ote isp αλλα hol email. My bad!

Σωστος ο Viper-kt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.