nikolasr200 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2008 Έχω ένα Aspire 5920g (nvidia 8600m gs) το οποίο κατά καιρούς το συνδέω στην lcd οθόνη/τηλεόραση μέσω hdmi για καμιά ταινία, παιχνίδι κλπ..Έχω όμως ένα θεματάκι..Ό,τι επιλογή και αν επιλέξω από το menu της nvidia η οποία "βλέπει" κανονικά την ύπαρξη της Samsung, και ενώ όντως η εικονα μεταφέρεται στην lcd, από το menu της lcd η επιλογή pc στο menu παραμένει απενεργοποιημένη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2008 Η ένδειξη "PC" στο μενού της LCD μήπως αναφέρεται σε σύνδεση VGA/D-Sub ?Για τσέκαρε στο manual...Η ΗDMI δεν νομίζω πάντως να χαρακτηρίζεται ως PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Δεκέμβριος 26, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2008 το σκέφτηκα και εγώ αυτό..και τώρα ξανατσέκαρα το manual και δε δειυκρινίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη η λειτουργία με τη σύνδεση μέσω hdmi.. Έχει και δύο πίνακες με κάτι αναλύσεις και αντίστιχους ρυθμούς ανανέωσης και ο ένας αναφέρεται σε d-sub και ο άλλος σε hdmi..Αλλά αμέσως μετά που εξηγεί τη λειτουργία του μενού δε γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο με σύνδεση μέσω HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 26, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2008 φυσικα και ναιη συνδεση pc της samsung le40m87 που εχω αφορα καθαρα και μονο στη συνδεση d-sub που διαθετει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Ιανουάριος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Ok, οπότε δικό μου το λάθος..αλλά δεν είδα στο manual καμία τέτοια αναφορά, γιαυτό ρώτησα..είσαι σίγουρος JohnnyX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 ναι το pc στο μενυ αφορα μονο την d-sub εισοδο....το εχω δοκιμασει κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.