Jump to content

Τεχνικά Προβλήματα Forum

Βασίλης_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ,

Aνοιγώ αυτο το θέμα γιατι δεν βρήκα κατι σχετικο . Αν νομιζουν οι διαχειριστές οτι πρεπει να μεταφερθεί να το κανουν.

Στο θέμα μας .... Εχω στήσει ενα forum σε smf με εκδοση 1.1.7 το οποίο κατα διαστήματα πεφτει :( :( :( . Πεφτει ομως μονο το forum . Το domain Μου λειτουργεί κανονικά και λαμβάνω και e-mail .

ΤΟ μήνυμα που γράφει ειναι αυτό

Not Extended

A mandatory extension policy in the request is not accepted by the server for this resource.

Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch13 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8 Server at www.mydomain.gr Port 80

Επικοινωνησα με την ετιαρεια που μου κανει host και μου ειπε οτι πεφτει μονο το δικο μου και δεν υπάρχει καποιο τεχνικό πρόβλημα .

Μπορεί ρε παιδιά καποιος να βοηθησει τι ειναι αυτο ακριβώς ? Ειναι επίθεση απο καποιον απ εξω ? Εχει πρόβλημα μηπως το σύστημα της εταιρειας που κανω host ?

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.