Jump to content

Apple Cinema Display

msak1974

Recommended Posts

Καλησπερα. Ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω, αν και διαβαζω το φορουμ σχετικα συχνα. Θα ηθελα καποιος να μου πει (αν μπορει) τη γνωμη του για τις οθοενες της APPLE, και συγκεκριμενα για την Apple Cinema Display 23". Επισης, αν ξερει καποιος αν ειναι δυνατο να συνδεσεις (με καποιο τροπο) την Apple Cinema LED Display 24" σε PC. Σκεφτομαι να αγορασω οθονη (24 in) τις επομενες ημερες και η χρηση της θα επικεντρωθει σε παιχνιδια. Ειμαι ανοικτος σε ολες τις προτασεις, απλα δεν εχω δει κατι σχετικα με αυτες τις οθονες...

Σ.Σ. Ειμαι κατοχος PC

Κανεις? Αυτο που ξερω (μετα απο μια ερευνα που έκανα) ότι η Apple Cinema LED Display 24 δεν έχει DVI port. Επίσης, δεν βρήκα να υπάρχει σχετικός Adapter που να μετατρέπει DVI (male) σε Displayport (male) ούτως ωστε να μπορέσω να συνδέσω την εν λόγω οθόνη σε pc. Οι μόνες που διαθέυτουν DVI port ειναι οι 20 και 30 in Apple... Ειναι τελικα η Eizo μονοδρομος, η υπαρχουν και αλλες επιλογές στα 1000 ευρω... Παντα για 24 in...

Η συγκεκριμένη πρέπει να είναι πολύ καλή (απο οτι εχω διαβασει), αλλά είναι TN panel. Η Apple 23in είναι S-IPS panel και η 24 ειναι LED. Την 24αρα την ειδα στο πλαισιο κ μου αρεσε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει είσοδο DVI, οπότε και δεν γίνεται να την συνδέσεις με PC. Εκτός αν υπάρχει ανταπτορας για να συνδεθεί με PC. Ξέρει κανείς αν υπάρχει??? Την 23αρα δεν την εχω δει, γι αυτό και ρωτάω γνώμες. Επίσης η 23αρα δεν βγαίνει πλεον...

α. Ωραία είναι η οθονουλα

β. Έχει πολύ καλά χρώματα

γ. Είναι ότι πρέπει για photoshop και άλλα σχεδιαστικά προγράμματα

δ. Έχει μεγάλο ms ~30+(από ότι ξέρω τόσο είναι το πραγματικό και όχι ονομαστικό )

Συμπέρασμα ... ΔΕΝ είναι οθόνη για παιχνίδια!!! Με τίποτα δεν αξίζει να δόσεις τόσα λεφτά αν θα παίζεις απλός! Αν δεν θέλεις να πας σε TN μόνο την HP LP2475w που έχω μπορώ να σου πρωτινό ... από εκεί και περά δεν αξίζει να δόσεις τόσα λεφτά. Διάφορα ποτέ δεν πρόκειται να δεις εφόσον δεν έχεις εκπαιδευμένο μάτι (όταν το λέω αυτό ενωω να γνωρίζεις τα χρώματα και το πως θα έπρεπε να είναι, θεωρία χρώματος, πρακτική κτλ...)! Είναι μεν ωραία η οθόνη άλλα δεν κανί για παιχνίδια ... και βασικά δεν νομίζω να αξίζει να χαλάς 800+ ευρώ για μια οθόνη μόνο και μόνο επειδή γραφή apple!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.