MpisKi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2008 Γεια σαςΜολις πηρα το πραγραμμα αυτο και ειπα να το εγκαταστησω κανω κανονικα την εγκατασταση και μετα μου κανει εγκατασταση κατι "Aspi drivers" ολα μια χαρα με την εγκαταστασηΠαω να τρεξω το προγραμμα και στη εκκινηση κολλαει και μου βγαζει ενα παραθυρο με ονομα "WnAspiNT""(6)Error opening Registry For Hardware/devicemap/SCSI/SCSI Port 0Error=2Port number=0"Παταω ΟΚ και βγαζει ενα παραθυρο με ονομα"error""Unable to initialize the ASPI managerASPI support information was not found"Παταω ΟΚ και μου κλεινει το προγραμμαΟποιος μπορει να βοηθησει...τι ακριβως ειναι το ASPI drivers μηπως θα μπορουσα να τους βρω αλλουαν θελετε ποιο αναλητικες πρηροφοριες ρωτηστε οποιος μπορει να μου εξηγεισει η να βοηθησει παρακαλω ασ το γραψειΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MpisKi Δεκέμβριος 26, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2008 το ελυσα το προβημα:clap:ολα οκ:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddude Ιούνιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 και πως το ελυσες το προβλημα?? Εχω κε εγω ακριβως το ιδιο προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eizo_gr Φεβρουάριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Γεια σου φιλε μου! Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και παρολο που το εχω ψαξει πολυ το θεμα δεν εχω καταφερει να βρω λυση!! Αν μπορεις σε παρακαλω βοηθησε με εφοσον καταφερες να το λυσεις! Τρεχω τα 7. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.