Jump to content

wd 750 gb =12 evro

oldhag

Recommended Posts

Ελατε μωρε μην κανετε ετσι....

Ολοι εχουμε εναν χρυσοθηρα μεσα μας..ειναι στην ανθρωπινη φυση !! :p

Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για την αναζητηση του επομενου Ελ Ντοραντο...:happy2:

:triniti:

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Πολυ δώρο ρε παιδι μου , στους 1000 δισκους οι μισοι ειναι για δωράκι :hehe: ανοικτοκαρδος λαος ειμαστε τελικα .

θα ηθελα ( απο περιεργεια ) να γινοταν ενα παρομοιο λαθος να τραβουσαν απο την πιστωτικη κανα 2χιλιαρο αντι για 200ευρώ ενος προιοντος να δω τι θα λεγατε μετα μερικοι , πρεπει να το κρατησει το προιον με την τιμή λάθους ? η να βγει στα καναλια την αλλη μερα :hehe:

ακομα και 500 δισκους να εδινε το eshop με ζημια 50 ευρω τον καθενα,τοσα εκατομμυρια βγαζει το μηνα,

πρωτα απ ολα θα εκανε τρομερη διαφημιση,και οπως ξερουμε η διαφημιση στα φορουμ ειναι η πιο αξιοπιστη,μη ξεχναμε οτι απο το ιντερνετ ξεκινησε και πηρε δυναμε.

αλλα...προσπαθει να βγαλει και απο τη μυγα ξυγκι...:baby:

Κώστα νομίζω ότι υπερβάλεις. Το λάθος είναι κατά μεγάλη πιθανότητα λάθος καταχώρησης. Και το λάθος καταχώρησης το χρεώνεται αυτός που το κάνει και όχι η επιχείρηση, η οποία δεν είναι αγαθοεργής οργανισμός, αλλά κερδοσκοπικός. Άρα η λογική "κάνω τόσα εκατομμύρια τζίρο το μήνα, ας φάω στα μούτρα 100.000 € επειδή ο υπάλληλος έκανε λάθος", δε στέκει.

Καλα εννοείται ότι έκανα πλάκα παραπάνω.... Χιουμορ για τη γελοια αυτή κατάσταση ήταν....:pleasantry:

Εμένα με έχουν χ*σμ*νο ακόμα να ακυρωθώ :hehe:

Θα δώσω update αύριο

Το ίδιο και εμένα. Ακόμα να φάω Χ.

Και εμένα θα μου άρεσε να πάρω 4870Χ2 στα 50€ επωφελούμενος απο ένα λάθος

Εγώ πάντως πήρα Gigabyte 4850 1GB 43 ευρώ επωφελούμενος από λάθος :upside:

μόλις τους πήρα τηλέφωνο...στην αρχή ο υπάλληλος, προφανώς δεν κατάλαβε για ποιο δίσκο μιλούσα και μου είπε πως περίμεναν από τον προμηθευτή τους που είχε καθυστερήσει κλπ...τελικά καταλήξαμε στα γνωστά περί λάθους και η παραγγελία ακυρώθηκε :hehe:

!.. και απλά έκλεισες το τηλέφωνο; ΙΝΚΑ, καταγγελίες, μολότοφ.. τόση φαιά ουσία έχει χυθεί 300+ ποστ τώρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.