Jump to content

wd 750 gb =12 evro

oldhag

Recommended Posts

Εγώ είμαι εδώ...μήνυμα, ούτε mail, ούτε τηλ.

Ρε λές?

τσου.........σε λίγο θα ματαιωθεί.:rubik:

εάν όντως ο spiderdim παραλάβει τα 15 κομμάτια θα έχει νέο ενδιαφέρον.:pleasantry:

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply
φιλε πριν το δεις στο lab το θεμα υπηρχε αλλου...

;)

σταθηκα τυχερος!

Μπορεις να τσεκαρεις και να μας πεις την ωρα παραγγελιας ?

Μπορεις να τσεκαρεις και να μας πεις την ωρα παραγγελιας ?

αμε, Υποβολή Παραγγελίας 25/12/08 14:54

εγω ειμαι εδω περιμενω τηλ

Υποβολή Παραγγελίας 25/12/08 18:27

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 27/12/08 12:48

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξη

το θέμα ειναι να πάει στην "Συγκέντρωση Προϊόντων".

αν προχωρήσει ειμαστε σε καλό δρόμο :D

Ειδατε που σας ειπα???Ειχαν 10κοματακια στην ακρη τα βγαλανε κραχτη οι 10 πρωτοι θα παρουν που προλαβανε και οι υπολιποι θα φανε κλασικα ακυρο με ενα απλο email.Καθαρα διαφημηστικα κολπα...

Με τους 10 απ'τους 150 που θα πάρουν δηλαδή θα θεωρήσει το eshop οτι πέτυχε το διαφημιστικό του κόλπο ? Και οι άλλοι που δεν θα πάρουν που είναι πεποισμένοι οτι έχει κάνει πατάτα το eshop και είναι περισσότεροι απο τους λίγους που θα πάρουν ? Η νομίζουν οτι θα καθόμαστε μέρα νύχτα να ξεσκονίζουμε για λάθη(προσφορές) τέτοιου τύπου ? Θα σώσουν οτι μπορούν χωρίς να υπάρξει πλήρης απώλεια αφου δεν παραδέχτηκαν οτι πρόκειται για λάθος.

παιδιά κ εμένα είναι στον έλεγχο διαθεσιμότητας,μακάρι να γίνει κανένα θαύμα....αλλά δεν νομίζω...

Με τους 10 απ'τους 150 που θα πάρουν δηλαδή θα θεωρήσει το eshop οτι πέτυχε το διαφημιστικό του κόλπο ? Και οι άλλοι που δεν θα πάρουν που είναι πεποισμένοι οτι έχει κάνει πατάτα το eshop και είναι περισσότεροι απο τους λίγους που θα πάρουν ? Η νομίζουν οτι θα καθόμαστε μέρα νύχτα να ξεσκονίζουμε για λάθη(προσφορές) τέτοιου τύπου ? Θα σώσουν οτι μπορούν χωρίς να υπάρξει πλήρης απώλεια αφου δεν παραδέχτηκαν οτι πρόκειται για λάθος.

Μα το κολπο ειναι οσοι πηραν πηραν και οπως προειπα ειναι κοματια εκθεσιακα η με καποια ατελεια που δεν προκειτε να πουληθουν ευκολα και ετσι με αυτο τον τροπο με ενα ΜΠΑΜ τα πουλησαν ολα....Ειναι πολλα που παιζοντε στα μαγαζια ΠΟΛΛΑ κολπα!!!

δεν ειναι εμπορικο κολπο αυτο....αυτο ειναι αυτοκτονια,επειδη με το εμποριο ασχολουμαι ξερω οτι δεν μπορεις να πουλας 10ευρω κατι που αγορασες 30-40-50 ευρω, αν θελεις να το σκοτωσεις το βαζεις στο κοστος αγορας, τωρα αν το e-shop αγοραζει 12 και (μπορει και )πουλαει 120.....τι να πω...

Εννοειτε οτι εγινε λαθος.

κ ολοι εμεις απο αυτο το λαθος πηγαμε να επωφεληθουμε.

Απλα η δικαιολογια του επερχομενου mail ειναι γελοια.... :whistling :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.