charly13 Ιανουάριος 6, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Μη το χοντρύνουμε άλλο.Σωστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 6, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δυνατότητες PVR έχει αυτό; Μπορεί να προσφέρει με κάποιο τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 6, 2009 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ανάλογα το μοντέλο,το δικό μου έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 6, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Τα υπόλοιπα μοντέλα που δεν έχουν το χαρακτηρισμό PVR στην ονομασία τους, δεν μπορούν αντίστοιχα να γράψουν στον εσωτερικό τους δίσκο κάποιο πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 6, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Μπορείς να γράψεις αν θέλεις κάτι στο pc από το dreambox .....πχ ο 500 δεν παίρνει hd αλλά κάλλιστα μπορείς να γράψεις οτιδήποτε θέλεις στο pc με το ανάλογο plug in . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 7, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Και το δικό μου στην γωνία (corner) του (πάνω από το Set Top Box της On). Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιανουάριος 7, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Στο έχω ξαναπεί.... γουστάρω πολύ το σαλόνι σου!! (αν και τα ηχεία της LG δε με ενθουσιάζουν):yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 7, 2009 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Να 'σαι καλά, καλό είναι αλλά μικρό. Όσο για τα ηχεία, σε απόδοση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, όσο για τον σχεδιασμό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Ιανουάριος 7, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 dubber να προτείνω να χρησιμοποιείς το serial καλώδιο για να κάνεις το flash του dreambox γιατί μέσω Ethernet συμβαίνουν διάφορα τρελά. Η κλασσική μορφή για να ξαναβάλεις Gemini είναι να κάνεις flash με original firmware και μετά το modded Linux. Παράλληλα το καλό με τον 800αρη είναι οτι έχεις πολύ παραπάνω μνήμη απο τoν απλούλη και φτωχούλη 500αρη οπότε απο εφαρμογούλες μια χαρά. Εάν έχεις καμια απορία ΠΜ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Γενικά τα guides για το dreambox είναι για τα σκουπίδια και εάν καποιος εγραφε ενα step-by-step με εικόνες θα άξιζε το βάρος του σε χρυσάφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 7, 2009 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Thanx for the info και θα σε έχω στα υπ' όψιν μου Εμένα μου ήρθε με Gemini έτοιμο, παρόλα αυτά του έχω περάσει άλλες 2 φορές Gemini και 1 PLi, όλες μέσω δικτύου και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Ιανουάριος 7, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 αν καμιά φορά δεν σου bootαρει μετά απο flash και σου αγκομαχάει blank ROM flash και είσαι ΟΚ. απο σειριακό πάει μέσω I2C οπότε works all the time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 7, 2009 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Σκεφτόμουν να του περάσω για δοκιμή nabilosat black hole, έχεις άποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Ιανουάριος 7, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 GP forever αυτό θα πώ. Τα plugs δεν κράσαρουν απο κάτι περίεργα memory overflow και τα σημαντικά plugs μπαίνουν στο δέκτη χωρίς πρόβλημα. Για αυτό και είναι το modded OS of choice για τον δέκτη :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 7, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός DM-600S PVR. Ένα έχω να πω... Είναι καταπληκτκός δέκτης και πάρα πολύ σταθερός. Πραγματικά με αυτούς τους δορυφορικους δέκτες μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το μεγαλυτερο ατού είναι η θύρα ethernet και ο CCcam emu για όσους γνωρίζουν. Τον έχω εδώ και ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 7, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 GP forever αυτό θα πώ. Τα plugs δεν κράσαρουν απο κάτι περίεργα memory overflow και τα σημαντικά plugs μπαίνουν στο δέκτη χωρίς πρόβλημα. Για αυτό και είναι το modded OS of choice για τον δέκτη :yes4:ναι αμέ ... και αν έχεις και κανένα κλώνο με τα time bomb τον κλαις ......NEMESIS και PLiIolite από εμένα ... Κ Ο Λ Η Τ Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Ιανουάριος 8, 2009 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 σορρυ είχα πολύ άσχημες εμπειρίες με κλώνο. Είναι hit/miss κατάσταση, εάν πάς για κλώνο παίρνεις και το ρίσκο. Για αυτό και ο κλώνος είναι στο 100αρικο και ο αυθεντικός αρκετά πιο πάνω. Ακόμα και αν έχει timebomb υπάρχουν φιξάκια για το θέμα και εχω κάνει νεκρανάσταση σε κατεστραμένα DM500αρια με το σειριακό αρκετές φορές για να ξέρω οτι δεν υπάρχει κουτί που να μην μπορείς να το φέρεις στα ίσια του. Blank flash και καινούριο bootstrap loader ολέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Ιανουάριος 8, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Τι πρόβλημα έχουν δλδ οι κλώνοι; Έχω επισκευάσει τουλάχιστον 20 dreamboxes διαφορετικών τύπων και μπορώ να σου πω ότι ηλεκτρονικώς έχουν πολύ μικρές διαφορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 να μας πεις τότε ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος κλώνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 8, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Και εμένα κόλλησε ένα 500άρης και μου τον έφτιαξαν ....απλά όταν δεν έχεις άκριες τρέχεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios007 Ιανουάριος 8, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Στον Hotbird υπάρχουν ελεύθερα HD κανάλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.