rido21 Απρίλιος 14, 2011 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Γνωρίζει κάποιος πως εγκαθιστώ manual διάφορα emulators (cccam,newcamd)?Έχω ένα dm500s κλώνο, με Gemini_410. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 15, 2011 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Νομιζω ειναι στο blue menu καπως ετσι το λενε...Και το κατεβαζεις απο το server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2011 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Μεχρι κ πριν 1 μηνα ηταν ετσι. Για καποιο λογο εβγαλαν ολα τα cams απο τους server. Kατεβασε το dreamboxedit και περασε το ειτε απο εκει, ειτε ανεβασε το tar.gz αρχειο στο /temp και μεσα απο το Blue menu του δεκτη κα το κανεις install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 15, 2011 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Για καποιο λογο εβγαλαν ολα τα cams απο τους server.Απλά το gemini δεν υποστηρίζει πια το cccam Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 15, 2011 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 ξέχνα το gemini και πήγαινε στο forum των ramiMAHER/mfaraj57DreamOEMτα cccam και λοιπά που ψάχνεις βρίσκονται μέσα από Tynisiasat addon στο μενού του δέκτη:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2011 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Ειναι πιο γρηγορο αυτων ρε τζορτζ ? Δεν το εχω δοκιμασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 15, 2011 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 ρίξε μια ματιά και δοκίμασε ένα 2.....εγώ φοράω το New DreamElite 1.0HD που για πολλούς θεωρείται στα top5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Τι κατάληξη πρέπει να έχουν τα αρχεία για να τα κάνω manual install?(*.ipk *tar.gz ) και εφόσον τα βάλω στο /tmp απλά τα επιλέγω μέσω του manual install menu ή πρέπει να εγακαστήσω μέσω telnet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 15, 2011 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Τι κατάληξη πρέπει να έχουν τα αρχεία για να τα κάνω manual install?(*.ipk *tar.gz ) και εφόσον τα βάλω στο /tmp απλά τα επιλέγω μέσω του manual install menu ή πρέπει να εγακαστήσω μέσω telnet? Η κατάληξη πρέπει να είναι *.tar.gz τα πετάς μέσα στο temp με ftp και μετά από blue panel κάνεις manual install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Ωραία. Και τι περιεχόμενα πρέπει να έχει το αρχείο *.tar.gz? γιατί όσα έχω κατεβάσει απλά έχουν κάποιους φακέλους κι οταν πάω να κάνω manual install δε γίνεται τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 15, 2011 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Πχ ο φάκελος του cccam έχει μέσα, αν τον κάνεις extract, 3 φακέλους (bin,script,uninstall) οι οποίοι με την σειρά τους έχουν .sh αρχεία εκτός απο τον bin που έχει μέσα το cccam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Λοιπόν για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να βγάλω μια άκρη (όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ)Έχω DM500s (κλώνο) και έχω φορτωμένο Gemini 4.1.Χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμιση ως προς το Gemini? Με αυτή την έκδοση δεν έχω κάποιο πρόβλημα (δεν ξέρω και τι πρόβλημα θα μπορούσα να έχω)Θέλω να περάσω κάποιο emulator για να διαβάζει την κάρτα, καθώς από οτι ξέρω με το common interface αυτό δεν είναι δυνατόν.Περιμένω οδηγίες τι μπορώ να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2011 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Τι είδους κάρτα είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 zeta 4102.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2011 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Δεν εχω ιδεα απο emu (ασε που ειναι παρανομα αν δεν προσεξεις) Μπορω να σε παραπεμψω εδω και να σου πω καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Δεν εχω ιδεα απο emu (ασε που ειναι παρανομα αν δεν προσεξεις) Απλά την κάρτα θέλω να διαβάσω, όπως έκανα μέχρι τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνω reset το dream! Δεν είπα ουτε εννοούσα κάτι παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Απρίλιος 15, 2011 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Κατάφερα κι έκανα εγκατάσταση! Τώρα μένει να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niklefkas Μάρτιος 14, 2012 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Γεια σας εχω και εγω ενα DM800HD και κατι συμβαινει μετα το Booting δεν διαβαζει τιποτα ουτε το τηλεχεισριστηριο ακουει τυφλωθηκε και κουφαθηκε έχεις καμμια λύση? στείλε μου μηνυμα ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2012 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Αν βαλεις την ΙΡ στον explorer, ανοιγει τπτ ; Το εκανε ξαφνικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niklefkas Μάρτιος 14, 2012 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 ανοιge , εγκαθιστω νεο image αλλα τιποτα μετα το booting μου δειχνει η οθονη του dreambox την ωρα και κατι ακαταλαβηστηκα cc.. και δεν ακουει ουτε βλεπει το τηλεχειριστηριο στην τηλεοραση μου δεχνει την φωτο του image και οτι φορτωνει το αφησα κανα δυο μερες να φορτωσει αλλα τζιφος τι να κανω?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.