Maximus Δεκέμβριος 29, 2008 #21 Δεκέμβριος 29, 2008 Βασικά στο Εδιμβούργο που είχα πάει στο μουσείο Ουισκι που έχει εκεί, που είπαν ότι στο 99% των περιπτώσεων επιβάλλεται να ρίξεις νεράκι μέσα για να απελευθερωθούν τα αρώματα του ποτού. Μπλιαχ μπλιαχ, δε μ'αρεσει καθολου. Γουσταρω να νιωθω ολη τη δυναμη του ποτου, το νερο πραγματικα με σκοτωνει γευστικα... μπλιαχ μπλιαχ
Κοπρίτης Δεκέμβριος 29, 2008 #22 Δεκέμβριος 29, 2008 Μπλιαχ μπλιαχ, δε μ'αρεσει καθολου. Γουσταρω να νιωθω ολη τη δυναμη του ποτου, το νερο πραγματικα με σκοτωνει γευστικα...μπλιαχ μπλιαχ λιγο ειπαμε ρε... οχι να το πνιξεις ισα να μην μουδιαζει η γλωσσα ωστε να καταλαβαινεις τη γευση και στα επομενα ποτα...
Maximus Δεκέμβριος 29, 2008 #23 Δεκέμβριος 29, 2008 Παπαπα Μια φορα τολμησα και δοκιμασα Cardhu με λίγο νερό και...έχασα τα πάντα. Ναι, "ξεκλειδώνονται" άλλες, πιο ελαφριές γεύσεις, αλλά χάνονται οι βαριές imo - μπλιαχ Δε μπορώ να φανταστώ π.χ. το Dewar's Special ή Macallan με νερό, θα ξενερώσω...:/ Το Drambuie π.χ. από την άλλη (το all-around μου ποτό) - του αλλάζω τα φώτα στον πάγο. Βέβαια, έχει μεγάλη διαφορά πάγος από μαγαζί με τον πάγο από το βρυσόνερο <-- mucho μπλιαχ Γμτ, θα με κάνετε να βγάλω κανα malt από το ντουλάπι τώρα
LevelOne Δεκέμβριος 29, 2008 #24 Δεκέμβριος 29, 2008 Εχω την εντύπωση πως το τρικ με το νερό αφορά τα δυνατά χαρμάνια... Αντε τώρα νέρωσε το Cutty Sark 15... Καλύτερα να πιείς μια Λούξ. Το Jack Daniels πχ που γουστάρω οταν χαλαρώνω, το νερώνω και το απολαμβάνω πιο πολύ σε σχέση με το σκέτο... Ειναι αρκετά δυνατό το άρωμα του προφανώς...
Tsakonas Δεκέμβριος 29, 2008 #25 Δεκέμβριος 29, 2008 /γκρινια mode on Θυμαμαι το καλοκαιρι ενα παιδι ειχε ανοιξει ενα θρεντ "προτεινετε μου ενα καλο βιβλιο για τις διακοπες" η καπως ετσι και ηταν μες στη νεκρα αυτο το θρεντ (νομιζω 1-2 απαντησεις ολες κι ολες) τωρα που ειναι για ουισκια,μονο με ποια δαχτυλα πρεπει να κραταει το ποτηρι για να ξεχωρισει το ουισκι 15 ετων απο το ουισκι 16μισι ετων δεν τουχετε πει :hehe:
winters Δεκέμβριος 29, 2008 #26 Δεκέμβριος 29, 2008 Το whiskey [και οταν λεω whiskey μιλαμε για "αληθινα".. οχι haig και johnie κοκκινο etc...] θελει λιγο δροσερο νερο για να αναδυκνειονται ολες οι μυρωδιες του. Επισης, το ποτηρι πρεπει να στενευει πανω ωστε να συγκεντρωνονται ολες οι μυρωδιες κοντα στη μυτη.. Το καλοκαιρι καλο ειναι να πεφτουν 1-2 παγακια γτ πολυ ζεστο χανει την "ταυτοτητα" του..[οπως και οταν παγωσει χανεται η γευση του.. οποτε δεν πεταμε 4-5 μεσα το καλοκαιρι και 2-3 το χειμωνα]Αυτα ειναι καποιες γενικες παραδοχες/προτασεις απο ειδικους..Τωρα βεβαια υπαρχουν και καποιοι που γουσταρουν και coca cola... Τι θα τους πεις?? Δεν ειναι σωστο?? Αφου τους αρεσει περισσοτερο ετσι!Εγω βαζω ενα παγακι το χειμωνα και ελαχιστο νερο.. Οταν εχει λιγη ζεστη το πινω με 2 παγακια..
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2008 #27 Δεκέμβριος 29, 2008 Τωρα βεβαια υπαρχουν και καποιοι που γουσταρουν και coca cola... Τι θα τους πεις?? Δεν ειναι σωστο?? Αφου τους αρεσει περισσοτερο ετσι! Χεχε.. Η Coca μπαίνει για εναν μονο λογο. Για να φτασουν τα 2-3 μπουκαλια σε 5 ατομα ολο το βραδυ (ειδικα αυτες τισ μερες που κοστιζουν αρκετα/και ειδικα οταν εχεισ πολυ λιγα για να περασεισ τον μηνα) Κατα τα αλλα σκετο με λιγο νερακι και κανα 2 παγακια ειναι οτι πρεπει.
KoMM Ιανουάριος 4, 2009 Author #28 Ιανουάριος 4, 2009 παντως παλικαρια το ουισκακι ηταν φοβερο. Κατεβηκε ανετοτατα, με ελαχιστο νερακι. Το ιδιο βραδυ σε αλλο σπιτι, ολα τα αλλα "κοινα" ουισκακια απλα δε πινοντουσαν με τιποτα.Και οταν λεω με τιποτα, το εννοω αυριο μπουκαλακι ardbeg !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.