Jump to content

Δεν μπορω να μπω σε κανεναν απο τους σκληρους δισκους...

fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Όταν δοκιμάζω να μπω σε οποιοδήποτε από τους σκληρούς δίσκος(Εκτός του βασικού που είναι τα windows) μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα.

rafaelprobiz4.jpg

Για μπορώ να διαχειριστώ οποιοδήποτε σκληρό δίσκο πέρα του βασικού πρέπει να πάω με το "εξερεύνηση των windows"

Τι μου προτείνετε να κάνω ρε παιδιά?

Έχω περάσει είδη τους τελευταίους οδηγούς του chipset της μητρικής που είναι το nvidia force series 4 άλλα τίποτα δεν έγινε...

Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Αν ναι τι?

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ξέρω ούτε ποιο είναι το πρόγραμμα ούτε που είναι οι συντομεύσεις και κατάλαβες ρε φίλε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?

Δεν πατάω διπλό κλικ πάνω σε συντομεύσεις αλλά στα εικονίδια των σκληρών δίσκων...

Αν τα θυμάμαι σωστά, κάποιος έχει πειράξει το shortcut και έχει βάλει ένα άσχετο (resycled/boot.com). Αυτό μπορεί να έχει γίνει και από 1 πρόγραμμα.

Χρόνια πολλά!

Έμένα ο υπολογιστής μου βγάζει ακριβώς αυτήν την ένδειξη όποτε προσπαθώ να ανοίξω τους σκληρούς.

Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω;:help1:

Ομοίος με τον fits79 δέν πατάω στις πάνω σε συντομεύσεις αλλά στα εικονίδια των σκληρών δίσκων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.