fits79 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 Καλησπέρα σας. Όταν δοκιμάζω να μπω σε οποιοδήποτε από τους σκληρούς δίσκος(Εκτός του βασικού που είναι τα windows) μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα. Για μπορώ να διαχειριστώ οποιοδήποτε σκληρό δίσκο πέρα του βασικού πρέπει να πάω με το "εξερεύνηση των windows" Τι μου προτείνετε να κάνω ρε παιδιά? Έχω περάσει είδη τους τελευταίους οδηγούς του chipset της μητρικής που είναι το nvidia force series 4 άλλα τίποτα δεν έγινε... Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Αν ναι τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Δεκέμβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Αν τα θυμάμαι σωστά, κάποιος έχει πειράξει το shortcut και έχει βάλει ένα άσχετο (resycled/boot.com). Αυτό μπορεί να έχει γίνει και από 1 πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 23, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Ε ωραία πως διορθώνετε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Δεκέμβριος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Αναλόγως. Ή βγάζεις το πρόγραμμα ή κοιτας τις ιδιότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 23, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Ναι αλλά το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ξέρω ούτε ποιο είναι το πρόγραμμα ούτε που είναι οι συντομεύσεις και κατάλαβες ρε φίλε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?Δεν πατάω διπλό κλικ πάνω σε συντομεύσεις αλλά στα εικονίδια των σκληρών δίσκων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Δεκέμβριος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι παιζει. Σου στέλνω pm για βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingo Δεκέμβριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 Αν τα θυμάμαι σωστά, κάποιος έχει πειράξει το shortcut και έχει βάλει ένα άσχετο (resycled/boot.com). Αυτό μπορεί να έχει γίνει και από 1 πρόγραμμα.Χρόνια πολλά!Έμένα ο υπολογιστής μου βγάζει ακριβώς αυτήν την ένδειξη όποτε προσπαθώ να ανοίξω τους σκληρούς.Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω;:help1:Ομοίος με τον fits79 δέν πατάω στις πάνω σε συντομεύσεις αλλά στα εικονίδια των σκληρών δίσκων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Δεκέμβριος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 Αν ψάξετε στο google αυτό το μήνυμα αναφέρεται σε κάτι worms οπότε θέλετε ένα καλό σκανάρισμα για ϊούς-spywares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.