astrolabos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο καταφτάνουν με την Black Ice World Tour! Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάνει το Rock ‘N’ Roll μοναδικό! Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα. Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock… μερικά από τα μουσικά αριστουργήματα του σημαντικότερου κιθαριστικού διδύμου, των αδελφών Young, της ιστορίας της ροκ. Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά rock n roll σκηνική παρουσία τους! Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την κολεγιακή στολή του αεικίνητου Angus Young !!! Αυτή τη στιγμή, όλα τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης είναι ήδη sold out! Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε σε όλη την Ευρώπη είναι αυτά του Αθηναϊκού show. Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 90e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα 70e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα. 60e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα. 80e όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα. Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο. Σημεία Προπώλησης: Ticket House: Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366 Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00 Σάββατο: 10:30-16:00 Online Sales: www.ticketpro.gr Σχόλιο: & Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Σχόλιο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 Επιτελους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 I ll be there...Ελπίζω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ποτε ακριβως παιζουν ξερουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 28 Μαιου στο Ολυμπιακο Σταδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 οι μαντονες του ροκ.τιμες ειναι αυτες ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αλλοι "παππουδες" του rock που σκεφτηκαν να κανουν μια γενικη αρπαχτη πριν ψοφησουν.Οσο και να μου αρεσουν (τα εχω λιωσει ολα τα album) με τετοιες τιμες ευχαριστω αλλα δεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 lol, too late and too expensive Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ΆτσιΝτάτσι και ξερό ψωμί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Ιανουάριος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ηρθαν για την συνταξη κι αυτοι :tongue: Πολυ ακριβα ομως...Και οι Iron μ φαινετε τα ειχανε πιο φτηνα τα απλα..(λεω και οι Iron γτ εγω τουλαχιστων τους εχω σε ψηλοτερο σκαλι..) Επισης (off-topic) για τους λατρεις του thrash 6/2 ερχοντε Kreator Google it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Δεν ξερετε τι λετε.Οπου και να εχουν παιξει φετος ειναι sold out με τρομερες εμφανισεις.Οι τιμες ειναι οι σωστες για το βενηλεκες...Back in Black ρεεεεεεεεε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 9, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 οι μονοι που θα εδινα πανω απο 50 ευλω αν και δεν ειμαι καν φαν ειναι οι Rammstein και Ninie Inch Nails και μονο αν εφερναν ΟΛΟ το show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 10, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Living easy, living freeSeason ticket on a one-way rideAsking nothing, leave me beTaking everything in my strideDon't need reason, don't need rhymeAin't nothing I would rather doGoing down, party timeMy friends are gonna be there tooI'm on the highway to hellNo stop signs, speed limitNobody's gonna slow me downLike a wheel, gonna spin itNobody's gonna mess me roundHey Satan, payin' my duesPlaying in a rocking bandHey Momma, look at meI'm on my way to the promised landI'm on the highway to hell(Don't stop me)And I'm going down, all the way downI'm on the highway to hell-----------------------------------------THE BEST ROCK SONG EVER!!! :banging::banging::banging::banging::banging:P.S. Εύχομαι να μην που κανα τραγουδακι απο το καινουργιο τους album γιατι δεν ειναι κ το καλυτερο...:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 13, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 λενε απο 3 ως 5 απο τον νεο δισκο...Σε εμας δεν θα πουν πολλα,δεν εχουν ξαναρθει εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 3, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 I got tickeeeeeeeeeeets!!! :fun::fun::fun::victory::happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 25, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Toυς ειδε ενας φιλος μου στη Γερμανια και μ ειπε οτι αυτη η συναυλια δεν χανεται..:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 25, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 εγω παντως με τετοιες τιμες την χανω και δεν νιωθω και τυψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 25, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Φυσικα και ειναι οπως το δει κανεις... Αλλοι δινουν 50ε τη βδομαδα και πανε και βλεπουν τη μπεζαντακου και το φλωρινιωτη..[ο καταλογος ειναι ατελειωτος]Ειναι το αγαπημενο μου rock συγκροτηματα και ισως να μην εχω την ευκαιρια να τους ξαναδω.. Για μενα τα 80ε που εδωσα δεν με εκαναν να νιωσω τυψεις..Αντιθετα. Για το rockwave το σκεφτομαι πολυ να δωσω 85€ για killers/moby/gogol bordello και placebo.Aν δεν σου αρεσουν ιδιαιτερα οι AC/DC καλα κανεις και δεν πας. (Να μαντεψω ουτε για την madonna μετανιωσες που δεν πηγες.... οπως και γω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 25, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Φυσικα και ειναι οπως το δει κανεις... Αλλοι δινουν 50ε τη βδομαδα και πανε και βλεπουν τη μπεζαντακου και το φλωρινιωτη..[ο καταλογος ειναι ατελειωτος]Ειναι το αγαπημενο μου rock συγκροτηματα και ισως να μην εχω την ευκαιρια να τους ξαναδω.. Για μενα τα 80ε που εδωσα δεν με εκαναν να νιωσω τυψεις..Αντιθετα. Για το rockwave το σκεφτομαι πολυ να δωσω 85€ για killers/moby/gogol bordello και placebo.Aν δεν σου αρεσουν ιδιαιτερα οι AC/DC καλα κανεις και δεν πας. (Να μαντεψω ουτε για την madonna μετανιωσες που δεν πηγες.... οπως και γω)ναι ειναι θρυλοι.η μουσικη τους ειναι οπως και να το κανουμε "ιστορικη" , "κλασικη" κλπ και ναι ισως να μην τους δω ποτε live.αλλα τι να κανουμε,ζυγιζουμε τις επιλογες μας και πραττουμε.Το θεμα φετος ειδικα με τις συναυλιες παραεγινε.Θα φερουν ονοματα που ειδαμε/ειδατε/ περσι προπερσι ένα ενα .Πχ λινκιν Φαρτ μονοι τους.depeche μονοι τους.αντι να κανουν 2 συγκεντρωτικα φεστιβαλ κανουν αρπαχτες ζητωντας τραγικα μεγαλα ποσα.Παντα ηθελα να δω τους ac/dc αλλα με νορμαλ τιμες.80 ευρω οπως και να το κανουμε σε μια χωρα που το μεροκαμματο ειναι 30 -και αν- δεν το σκεφτομαι καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.