Vicious_Angel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2008 Μπορει να μου πει καποιος τι ειναι ακριβως το IOH temperature σε MSI platinum x58 mobo?Ενω ο επεξεργατης ειναι στους 34-38 καπου και εκει και το συστημα το hardware monitor του bios λεει και μια τριτη τιμη την παραπανω αλλα λεει οτι ειναι στουσ 75-80c χαλασμενος σενσορας? τι στο διαολο ειναι?
RootX Δεκέμβριος 23, 2008 #2 Δεκέμβριος 23, 2008 Από μία γρήγορη ματιά στα forums της msi, η θερμοκρασία αυτή έχει σχέση με το northbridge.
Vicious_Angel Δεκέμβριος 23, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 23, 2008 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Το εψαξα και γω αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ρε γμτ σε καινουργια μομπο ειναι δυνατον?Τωρα λογικα δεν ειναι νορμαλ θερμοκρασια αυτη. Τι με συμβουλευετε να κανω?
gregorisvas Δεκέμβριος 23, 2008 #4 Δεκέμβριος 23, 2008 IOH είναι όντως το Northbridge.75 βαθμοί είναι ψηλά..Η ψύκτρα στο NB είναι χλιαρή ή καίει?Ίσως είναι χαλασμένος ο sensor.Δοκίμασε να βάλεις κανα ανεμιστηράκι να δείς..Πάντως φυσιολογική θερμοκρασία είναι περίπου 50-55...Εκεί δουλεύει το δικό μου και τα περισσότερα που έχω δεί..
apollokk Δεκέμβριος 23, 2008 #5 Δεκέμβριος 23, 2008 Μάλλον χαλασμένο sensor, αλλά άνοιξε και λίγο το κουτί να κοιτάξεις θερμοκρασίες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Vicious_Angel Δεκέμβριος 25, 2008 Author #6 Δεκέμβριος 25, 2008 χρονια πολλα, ευχες να σας πανε ολα καλα κτλπ κτλπ.Λογικα πρεπει να ειναι χαλασμενος ο σενσορας γιατι στο πρωτο boot που εκανα μιλαμε για τα δευτερολεπτα μεχρι να ποσταρει το bios οταν εστησα το πι σι τοσο εδειχνε.http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186213&ref=pathfinder δεν εχει ανεμιστηρα απο τι βλεπετε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.