ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 Θέλω να αγοράσω Οθόνη νέα.Θέλω να είναι 22''και το θέμα είναι με βάση τί επιλέγω?ύστερα απο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα οτι 4 είναι τα κύρια στοιχεία1.Μέγιστη Ανάλυση2.Λόγος αντίθεσης3.Φωτεινότητα4.ΤΑχύτητα απόκρισηςΨάχνοντας στην αγορά ανακάλυψα ότι στις 22'' η μέγιστη ανάλυση και η φωτεινότητα είναι ίδιες σε όλεςΆρα μας μέχει η ταχ. απόκρισης και η αντίθεση.Και εδω βρήκα πολλές επιλογέςΣτην ταχ. αποκρισης υπάρχουν 2 επιλογές . 2 και 5 ms . Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους>? ορατή διαφορά εννοω.και επίσης στην αντίθεση οι καλές είναι στα 10.000:1 περίπου.Η ερώτηση μου είναι , βρήκα και με 10.000 και με 20.000. Η διαφορά είναι ορατή και πάλι?? η πάνω κάτω το ίδιο είναι.Απλα θέλω να ξέρω κατα πόσο είναι σημαντικό και ποιο είναι το πιο συμαντικό κριτήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Το κλείνω γιατί υπάρχουν μερικές 10άδες άλλα ίδια threads. Εξυπηρετήσου με κάποιο άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.