petkate Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 θα ήθελα τα φώτα σας έχει περίπου 1 εβδομάδα που το σύστημα στην υπογραφή μου έκανε κολλήματα 1 με 2 φορές την ημέρα (το ποντίκι να δουλεύει αλλά τίποτα άλλο) σήμερα όμως μετά το κόλλημα δεν μπόρεσα να το ξανά ξεκινήσω στο intel raid chek δείχνει τούς δίσκους κανονικά αλλά στον πρώτο δίσκο γράφει member disk offline (άλλες φορές γράφει error στον ίδιο δίσκο) δοκίμασα να αλλάξω καλώδια, θύρες ,καλώδια ρεύματος κ.τ.λ ...αλλά τίποτα στο boot βλέπει κανονικά και τους 2 και στο bios το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχω στους δίσκους πολλά σημαντικά πράγματα και τα πιο πολλά τα χρειάζομαι στην δουλειά μου αν κάνω format χάθηκα raid 0 χωρίς δίσκο για backup τι μαμάκας είμαι μέχρι και ένα video από ένα γλέντι που κάναμε είχα (η κασέτα είχε σβηστεί ) και ήμουν τυχερός που το είχα στον σκληρό :happy2::happy2: μια λεπτομέρεια ,όταν άλλαξα καλώδιο ρεύματος τότε το μήνυμα έγινε offline από error που έγραφε πριν οι δίσκοι είναι 2 wd 320gb βοήθεια!!!
neuromancer Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Δεκέμβριος 22, 2008 Σου έδωσε και προειδοποιήσεις αλλά το αγνόησες. Δύσκολα τα πράγματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.