Jump to content

Motherboard

loukas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Acer Aspire 9500 mainboard LB.A6102.001 ειναι motherboard για laptop και δεν μπορω να την βρω πουθενα!!Δεν την βρισκω πουθενα!Μου χαλασε απο τον laptop μου.Τι μπορω να κανω???Πως μπορω αλλιως να την βρω?Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Στην Acer ρώτησες? Μόνο εκεί, και αν... Εγγύηση δεν υπάρχει? Αν είναι παλιός μάλλον δε συμφέρει τέτοια αλλαγή.

Στην Acer οχι δεν ρωτησα αλλα και να ρωτησω οντος δεν θα συμφερει..Σκεφτηκα να την παρω και να την βαλω ο ιδιος πανω!Εγγυηση οχι δεν υπαρχει!

Έχω την εντύπωση ότι δεν κυκλοφορούν τέτοιες μητρικές (από laptop) ελεύθερα στην αγορά. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Σε καμμιά USA ίσως σε εξειδικευμένα καταστήματα... google it.

Και παλι φθηνοτερα ερχεται αν σκεφτεις οτι το ενα ερχεται απο Αυστραλια και το αλλο απο Ιταλια!!:hmm:

χεχε λογικα αυτο θα κανω αν δεν βρω καμια αλλη λυση..εμαθα οτι καποιος μπορει να τις προμηθευει εδω στην ελλαδα αλλα δεν ξερω ποιος...μου το ειπε ενας φιλος..στο περιμενε ειμαι και εγω...ευχαριστω παντος!!!

• 1 month later...

Φίλε loukas, το που μπορεί να βρει κανείς μητρική για φορητό Acer στα 77€ είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα μπορούσες να μας πεις που γιατί έχω άμεση ανάγκη να βρω για ένα Αspire;

Στο Ιταλικο e-bay κοιταξες???εκει την βρηκα και μονο απο έναν,αν τα καταφερω νομιζω οτι υπαρχει προμηθευτης στην Ελλάδα οποτε αν τον βρω θα σου το πω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.