pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 Γεια σας παιδια σημερα καθως μπηκα στο msn μου μου πεταξε παραθυρακι για ανανεωση της εκδοσης που εχω. Πατησα να κανω ανανεωση αλλα μετα ηθελα να την ακυρωσω... προφανως εκεινη την στιγμη εκανε ανανεωση στο windows live messenger και μου πεταξε το γνωστο παραθυρακι σε ολους μας για αποστολη αναφορας. Πατησα να μην αποσταλει. Μετα προσπαθησα να μπω στο msn μου και μου πεταξε παραθυρακι παλι με Error Code: 80004002. Θα μπορουσατε να μου πειτε τι να κανω????? Εκανα απεγκατασταση απο τον σκληρο αλλα οταν παω να το εγκαταστησω φορτωνει η μπαρα του installer και μετα εξαφανιζεται και δεν κανει τιποτα.
dellman Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Δεκέμβριος 22, 2008 Πρέπει να κάνεις update σωποσδήποτε αλλιώς ξέχνα το μσν
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 22, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 22, 2008 Ελα ντε ομως που δεν μπορω να μπω για να κανω update....
dellman Δεκέμβριος 22, 2008 #4 Δεκέμβριος 22, 2008 Mπαίνεις στη σελίδα του live ΚΑΙ κατέβασε τη τελευταία μπέτα rc3
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 22, 2008 Author #5 Δεκέμβριος 22, 2008 Θα μπορουσες να δωσεις link γιατι δεν το βρικσκω?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.