Pavlos1416003292 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρό να γράψω ( έχει πέσει γενικό πήξιμο) αλλά σήμερα χρειάζομαι βοήθεια καθότι το κεφάλι έχει στερεψει....!Λοιπόν πρίν απο κάμία 20 μερες πήγα και αγόρασα 2 ψύκτρες της ζαλμαν μία για έμένα και μία για ένα φίλο.πήρα την 7000-cu για τον υπολογιστή μου ( am2) και την 7000-alcu για του φίλου μου ( s478) . Έλα μου όμως που δεν είχα διαβάσει η εν πάσι περιπτώση είχα μπερδευτή στην σελίδα της ζαλμαν με τα socket. Πάω να βάλω του φίλου ανοίγω το κουτί ψάχνω clips τπτ. Κοιτάω στην ζαλμαν βλέπω ότι δεν κάνει. Πέφτει εξυπηρέτηση απο το eshop καθότι είχαν περάσει οι 14 μέρες επιστροφής και μου την αλλάζουν με μία 7700cu. Βασικά η αλλαγή έγινε απο τον φίλο μου . φτάνοντας αυτός στον υπολογιστή του με πέρενει και μου λέει ρε πάυλο αυτό δεν χωράει εδω μέσα. κοιτάω ξανά ζαλμαν βλέπω 120mm ανεμιστήρας..!!!!!!!!!!!!!!! εδώ παθαίνουν τα νεύρα μου. σκέφτομαι τώρα καθότι στο eshop θα δυσκολευτούν να την αλλάξουν δικαιολογημένα καθότι τους έχω τρελάνει αν υπάρχει τρόπος να βάλω εγώ την 7700 στο am2 και να πάρει αυτός να βάλει την 7000 στο 478. το μοβο του είναι το albatron px865pe pro και το δικό μου το asus m2a vm.επειδή μου μοιάζουν λίγο οι ψύκτρες λέω μήπως αλλάζοντας τα clips καταφέρω τπτ...!Εσείς τι λέτε γίνετε ? στο eshop δεν έχει εκτός των αλλων και την 7000b που κάνει για το mobo του. έχει κάτι scythe mini αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ούτε σαν μινι αλλά ούτε σαν αθόρυβες .Να είστε καλά και να έχετε καλές γιορτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.