Jump to content

P6T THE FIRST DEAD

sosaid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eίμαι στην ευχάριστη; θέση να σας ανακοινώσω πως η P6T μου χτύπησε. Ξαφνικά χάλασε το πρώτο άρθρωμα μνήμης...

Απλά χάλασε η m/b ή θα μπορούσε να οφείλεται και σε τίποτα άλλο;

Κατά τα άλλα η m/b λειτουργούσε κανονικά αλλά με 2gb μνήμη λιγότερα!

Δοκιμασες αλλο στικακι στο slot αυτο και δεν παιζει ?

Αν οχι μπορει και να εχει καει η μνημη.

E φυσικα και δοκιμασα. Αρχικα η πρώτη μου εντύπωση ήταν παει η dominator αντε να περιμενω να έρθει άλλη... Αλλά μόλις δοκίμασα τις μνημες σε άλλα slot και δουλευαν μια χαρά είπα ένα τεραστιο ουφ και πηγα για rma τη m/b.

Ελπίζω πως ήταν τυχαίο το περιστατικό...Αλλα θα δείξει το μέλλον

ωχ ,μην μου λες τετοια και ηταν να την παρω απο δευτερα.ευτυχως που ειναι απο πλαισιο:T:

• 2 weeks later...

μη με λες τέτοια γιατί ήδη την παρήγγειλα και μάλιστα από εξωτερικό... βέβαια 50€ λιγότερα αλλά που να την κάνω rma (χτύπα ξύλο!!) σε αμέρικα!!! μήπως έκανες κανα overclock ή τίποτα παρόμοιο?

μη με λες τέτοια γιατί ήδη την παρήγγειλα και μάλιστα από εξωτερικό... βέβαια 50€ λιγότερα αλλά που να την κάνω rma (χτύπα ξύλο!!) σε αμέρικα!!! μήπως έκανες κανα overclock ή τίποτα παρόμοιο?

Θα σε πω καρντάσι μου ηταν κλοκαρισμένη και φορτωμενη με πολλά. Μην ανησυχεις είναι πολύ καλή m/b. Μα και εσύ για 50ε σε κάνεις δύσκολο το rma; Τσ τσ τσ

E φυσικα και δοκιμασα. Αρχικα η πρώτη μου εντύπωση ήταν παει η dominator αντε να περιμενω να έρθει άλλη... Αλλά μόλις δοκίμασα τις μνημες σε άλλα slot και δουλευαν μια χαρά είπα ένα τεραστιο ουφ και πηγα για rma τη m/b.

Ελπίζω πως ήταν τυχαίο το περιστατικό...Αλλα θα δείξει το μέλλον

μακάρι να είναι η μητρική... μην είναι κανα καναλι απο τον i7 φοβαμαι.. ;/

μακάρι να είναι η μητρική... μην είναι κανα καναλι απο τον i7 φοβαμαι.. ;/

Oxι η μητρική ήταν. Μετά από rma μια χαρά...

Θα σε πω καρντάσι μου ηταν κλοκαρισμένη και φορτωμενη με πολλά. Μην ανησυχεις είναι πολύ καλή m/b. Μα και εσύ για 50ε σε κάνεις δύσκολο το rma; Τσ τσ τσ

ναι καλα με λες...αλλα τσιμπισα και τον 920 και με τα στελνουν και τα 2 μαζι και με κοβουν συνολικα 200 ευρωπουλα...δεν ειν κ λιγα ε? :)

ναι καλα με λες...αλλα τσιμπισα και τον 920 και με τα στελνουν και τα 2 μαζι και με κοβουν συνολικα 200 ευρωπουλα...δεν ειν κ λιγα ε? :)

καλα και κανεις σαλονικα,γιατι εδω μας εχουν για κοτσυφια και μας μαδανε ,και μπας και εχουμε και εγγυηση:rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.