sosaid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 Eίμαι στην ευχάριστη; θέση να σας ανακοινώσω πως η P6T μου χτύπησε. Ξαφνικά χάλασε το πρώτο άρθρωμα μνήμης...Απλά χάλασε η m/b ή θα μπορούσε να οφείλεται και σε τίποτα άλλο;Κατά τα άλλα η m/b λειτουργούσε κανονικά αλλά με 2gb μνήμη λιγότερα!
Athens2004 Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Δεκέμβριος 22, 2008 Δοκιμασες αλλο στικακι στο slot αυτο και δεν παιζει ? Αν οχι μπορει και να εχει καει η μνημη.
sosaid Δεκέμβριος 22, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 22, 2008 E φυσικα και δοκιμασα. Αρχικα η πρώτη μου εντύπωση ήταν παει η dominator αντε να περιμενω να έρθει άλλη... Αλλά μόλις δοκίμασα τις μνημες σε άλλα slot και δουλευαν μια χαρά είπα ένα τεραστιο ουφ και πηγα για rma τη m/b.Ελπίζω πως ήταν τυχαίο το περιστατικό...Αλλα θα δείξει το μέλλον
oldhag Δεκέμβριος 24, 2008 #4 Δεκέμβριος 24, 2008 ωχ ,μην μου λες τετοια και ηταν να την παρω απο δευτερα.ευτυχως που ειναι απο πλαισιο
raven_g20 Ιανουάριος 8, 2009 #5 Ιανουάριος 8, 2009 μη με λες τέτοια γιατί ήδη την παρήγγειλα και μάλιστα από εξωτερικό... βέβαια 50€ λιγότερα αλλά που να την κάνω rma (χτύπα ξύλο!!) σε αμέρικα!!! μήπως έκανες κανα overclock ή τίποτα παρόμοιο?
sosaid Ιανουάριος 8, 2009 Author #6 Ιανουάριος 8, 2009 μη με λες τέτοια γιατί ήδη την παρήγγειλα και μάλιστα από εξωτερικό... βέβαια 50€ λιγότερα αλλά που να την κάνω rma (χτύπα ξύλο!!) σε αμέρικα!!! μήπως έκανες κανα overclock ή τίποτα παρόμοιο?Θα σε πω καρντάσι μου ηταν κλοκαρισμένη και φορτωμενη με πολλά. Μην ανησυχεις είναι πολύ καλή m/b. Μα και εσύ για 50ε σε κάνεις δύσκολο το rma; Τσ τσ τσ
papatsonis Ιανουάριος 8, 2009 #7 Ιανουάριος 8, 2009 E φυσικα και δοκιμασα. Αρχικα η πρώτη μου εντύπωση ήταν παει η dominator αντε να περιμενω να έρθει άλλη... Αλλά μόλις δοκίμασα τις μνημες σε άλλα slot και δουλευαν μια χαρά είπα ένα τεραστιο ουφ και πηγα για rma τη m/b.Ελπίζω πως ήταν τυχαίο το περιστατικό...Αλλα θα δείξει το μέλλονμακάρι να είναι η μητρική... μην είναι κανα καναλι απο τον i7 φοβαμαι.. ;/
sosaid Ιανουάριος 8, 2009 Author #8 Ιανουάριος 8, 2009 μακάρι να είναι η μητρική... μην είναι κανα καναλι απο τον i7 φοβαμαι.. ;/Oxι η μητρική ήταν. Μετά από rma μια χαρά...
raven_g20 Ιανουάριος 10, 2009 #9 Ιανουάριος 10, 2009 Θα σε πω καρντάσι μου ηταν κλοκαρισμένη και φορτωμενη με πολλά. Μην ανησυχεις είναι πολύ καλή m/b. Μα και εσύ για 50ε σε κάνεις δύσκολο το rma; Τσ τσ τσ ναι καλα με λες...αλλα τσιμπισα και τον 920 και με τα στελνουν και τα 2 μαζι και με κοβουν συνολικα 200 ευρωπουλα...δεν ειν κ λιγα ε?
REDLADY Ιανουάριος 10, 2009 #10 Ιανουάριος 10, 2009 ναι καλα με λες...αλλα τσιμπισα και τον 920 και με τα στελνουν και τα 2 μαζι και με κοβουν συνολικα 200 ευρωπουλα...δεν ειν κ λιγα ε? καλα και κανεις σαλονικα,γιατι εδω μας εχουν για κοτσυφια και μας μαδανε ,και μπας και εχουμε και εγγυηση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.