Kostas007 Δεκέμβριος 23, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 η οθονη ειναι touch?μαζευει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 23, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 η οθονη ειναι touch?μαζευει μεσα?Ναι κανονικα ειναι αναδιπλουμενη και εχει VGA βησμα οχι RCA και εχει και USB θυρα για να την δυνδεσεις με το pc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιανουάριος 2, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Μπραβο σου καλη πατεντα. ειχα σκεφτει παλεωτερα να κανω κατι τετοιο αλλα ηθελα και μια καρτουλα γραφικων για κανενα παιχνιδακι. αληθεια με της μικρες αναλυσεις σε αυτες τις οθωνες οπως εβαλες μια on board παιζει κανενα παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιανουάριος 3, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 για games βαλε κανα ps2 μεσα(εγω εβαλα στο αμαξι του bro μου),με ασυρματο χειριστιριο ειναι gg:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιανουάριος 3, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Σωστό και αυτό αλλά δεν το θέλω μόνο για game αλλα να κανει οτι και ενα κανονικο pc kataraman αν εχεις βρει καποιο τροφοδοτικο σε τετοια wat σε παρακλω πες μου.εγω αυτο που εχω σκεφτει ειναι ενα inverter απο 12 v της μπαταριας σε 220v για ενα κανονικο τροφοδοτικο. κατι σαν αυτο σε περισότερα watts (σιγουρα υπαρχει απλα δεν εβρισκα τωρα.)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=915114&page=2&category=69978267&catalog=23υπαρχει βεβαια το προβλημα του χορου γιαυτο ψαχνω σαβ το δικο σου τροφοδοτικο αλλα καπου στα 350 watts αν εχεις δει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιανουάριος 3, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 κοιτα 160watt,με εναν low-watt cpu+μια μικρη vga(4650/4670)πιστευω πως μπορει να γινει δουλεια και για games.Στην χειροτερη περνεις ενα τροφοδοτικο ακομα για την vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιανουάριος 3, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Σωστό με τα δύο τροφοδοτικά δεν το είχα σκεφτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 3, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 To αμεσος καλυτετο τροφοδοτικο απο το δικο μου ειναι http://www.short-circuit.com/product/M4-ATX.htmlΑμα βαλεις καμια καλη καρτα γραφικων με μικρη καταναλωση παιζεις games στο Car PC και ας εχει μικρη οθονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Ιανουάριος 4, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Πολυ ωραιο!!! Μπραβω!!:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιανουάριος 4, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 250watt φτανουν για τετραπυρηνο 45nm+μια mid-range καρτα,δλδ κατι παραπανω απο αρκετα για gaming σε τετοια οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 μαλιστα...ωραιος ρε φιλε!! καταπληκτικη δουλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Ιανουάριος 7, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Ωραιος!Πολυ καλο αποτελεσμα!Το σκεφτομαι και εγω συνεχια να βαλω pc στο αμαξι,αλλα δεν εχω γαμωτο(αμαξι).Για το παπι ουτε λογος...ουτε netbook δεν μπαινει εκει Μπραβο και παλι:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojos170304 Ιανουάριος 7, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Απλά respect για όσα έχεις κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 9, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 ωραία δουλειά και συμμαζεμένη απότι βλέπω μπράβο σου μεγάλε:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 9, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ωραιος!Πολυ καλο αποτελεσμα!Το σκεφτομαι και εγω συνεχια να βαλω pc στο αμαξι,αλλα δεν εχω γαμωτο(αμαξι).Για το παπι ουτε λογος...ουτε netbook δεν μπαινει εκειΜπραβο και παλι:clap: λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolou31 Ιανουάριος 25, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Επειδή και εγώ ξεκίνησα κάτι ανάλογο... Μαζεψα κομμάτια από 3 παλιά pc και άρχισα να το δένω... θέλω να σε ρωτίσω αν το τροφοδοτικό αξίζει και τι δυνατότητες έχει; αν χρειάζεται κάτι αλλό για την τροφοδοσία, από που πήρες ρεύμα και τι έκανες με τον ήχο... άκουσα πως η ποιότητα του δεν ειναι ανάλογη των συμβατικών radio/cd...! ευχαριστώ εκ των προτέρων....., ένας συμπολίτης σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 26, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Επειδή και εγώ ξεκίνησα κάτι ανάλογο... Μαζεψα κομμάτια από 3 παλιά pc και άρχισα να το δένω... θέλω να σε ρωτίσω αν το τροφοδοτικό αξίζει και τι δυνατότητες έχει; αν χρειάζεται κάτι αλλό για την τροφοδοσία, από που πήρες ρεύμα και τι έκανες με τον ήχο... άκουσα πως η ποιότητα του δεν ειναι ανάλογη των συμβατικών radio/cd...! ευχαριστώ εκ των προτέρων....., ένας συμπολίτης σου!To τροφοδοτικο που λεω το αξιζει και με το παραπανω.Ειναι το καταληλο για την δουλεια.Οπως ειπα βγαινουν αυτες οι 2 εκδοσεις που ανεφερα ποιο πανω το M2-ATX και το M4-ATX με τα Watt που ανεφερει η εταιρια.Εγω σηκωνω το mobo με το CPU που εχω επανω και 6 USB συσκευες και δεν εχω προβληματα.Ρευμα πηρα απο μια σταθερη και μονιμη τροφοδοσια απο το αμαξι συγκεκριμενα σε μενα πηρα απο τον πισω αναπτηρα τον πισω επιβατων.Οσο για τον ηχο πλεον στο αμαξι μου παιζω μονο με το CarPC γιατι το RadioCD μου Pioneer 8600 πηδαει για πλακα με τα Subwoofer που εχω πισω!!!Ειναι αρκετο καλο το ηχητικο αποτελεσμα και στην τελικα αμα γουσταρεις χωσε και μια Χ-Fi και μετα να δεις πως παιζει το CarPC :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolou31 Ιανουάριος 26, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 απ ευθείας απο τη μπαταρία δε γίνεται; η απο τα καλοδια που ήδη έρχονται για το ηχοσύστημα απο τη μαμά του; για τον ήχο.... δηλαδή σύνδεσες τα ηχεία απ ευθείας πάνω στην κάρτα ήχου ή μεσολάβισε ενισχυτής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 26, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Μπορεις να παρεις και απευθειας απο την μπαταρια αρκει να βαλεις μια ασφαλεια πανω στο καλωδιο για να εισαι καλημενος.Ναι για να παιξεις ηχο απο το CarPC θελεις οπωςδηποτε ενισχυτη η απλα να κανεις αυτο που εκανα εγω.Συνδεσα την εξοδο της καρτας ηχου στο AUX IN του ραδιοCD και καθαρισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolou31 Ιανουάριος 26, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 όλα αυτά θα μπουν σ ενα σμαρτάκι!!! μακάρι να χωρέσουν!!! οθόνη θα βάλω μια 7'' liliput pou βρήκα στο ebay με 180ευρώ! να σε ρωτήσω όμως... η μπαταρία απο το αμάξι θα τα αντέξει όλα αυτά;με το dvd-rom δεν έχεις πρόβλημα στις λακούβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.