nigio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια..εχω εναν hp pavillion ο οποιος αποτελειται απο 2 σκληρους δισκους..ειχα windows vista κ αποφασισα να βαλω xp.κατα το φορματ διεγραψα το διαμερισμα στον πρωτο δισκο που ηταν παλια τα βιστα κ εβαλα τα xp..στο 2ο διαμερισμα πατησα επισης διαγραφη,νομιζοντας πως θα ειχε αρχεια των vista,αλλα στην ουσια ηταν βλακωδης μηχανικη κινηση..Αφου μ γινεται κανονικα η εκκινηση των xp για πρωτη φορα συνηδειτοποιω οτι στο "Ο υπολογιστης μου" δν εμφανιζεται ο 2ος σκληρος κ στην ουσια ειναι σαν να εχω μονο ενα!!Τι μπορω να κανω?
kataraman Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Δεκέμβριος 22, 2008 Κανε δεξι κλικ ιδιοτητες στο εικονιδιο Ο Υπολογιστης Μου και μετα πατα διαχειριση.Θα σου βγαλει ενα παραθυρο και διαλεξε απο δεγια στης επιλογες την επιλογη Διαχειριση Δισκων.Αμα σου εχει 2 δισκους και ο ενας ειναι απενεργοποιημενος κανεις επανω του δεξι κλικ και ενεργοποιησε τον μετα τον κανεις και ενα Format και εισαι ετοιμος...
jimakos21 Δεκέμβριος 22, 2008 #3 Δεκέμβριος 22, 2008 Θα αναγκαστής να κάνεις διαμόρφωση (φορματ δλδ) και στον 2ο αφού δεν στο διαβάζει..Όπως σου λέει ο kataraman
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.