winters Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 Ενας φιλος θελει ακουστικα για fps παιχνιδια.. (Κυριως counter)Δεν τον απασχολει το μικροφωνο.. Eχει δει αυτα τα philips (15€) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.503090Μου ειπε μπορει να δωσει μεχρι 30€ αν υπαρχει αξιολογη διαφορα...Ακουω προτασεις απο τους ειδικους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Here you go Έχω ακούσει άριστα λόγια και νομίζω ενα παιδί που τα πήρε είχε κάνει thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Βολεύουν τα καλώδια κι απ'τις δύο πλευρές; Τα βλέπω και στα 2, αν και τα Philips μου αρέσουν πιο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Η κλασσική μου απάντηση:Πες στο φίλο σου να κάνει μια βόλτα από Saturn/Mediamarkt και να τα δοκιμάσει.Τα έχουν στη σειρά και μπορείς να κάνεις δοκιμή επιτόπου.Πολλές φορές μπορεί να μην βολεύουν στο αυτί, να είναι κουραστικά κλπ, το κάθε κεφάλι είναι ξεχωριστή περιπτωση. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.