Jump to content

Προτασεις για ψυκτρα σε ASUS P6T/DELUXE OC/PALM

def

Recommended Posts

παιδια εχω παρει την συγκεκριμενη μητρικη,ειμαι αναμεσα σε 920 και 965 θα κλοκαριστει το cpu μεχρι τα 4g αλλα θελω μια πολυ καλη ψυκτρα.Ποια προτινεται.

Δυστυχώς, τα περισσότερα 1366 κουλεράκια αυτή την στιγμή είναι κακής απόδοσης. Αν ήμουν στην θέση σου πάντως, θα περίμενα αυτή...;)

+1 :) Αυτή έχω με το bolt thru kit...40 idle και περίπου 50 load χοντρικά (στα default) :) Μια χαρά δηλαδή :)

τελικα καταληξα και παραγγειλα αυτην

Nexus FLC-3000 Cpu Cooler

βεβαια δεν ειναι και η κορυφαια αλλα απο καποια δημοσιευματα που διαβασα αξιζει τα λεφτα της και κραταει τους I7 σε ικανοποιητικα επιπιδα θερμοκρασιας.Ας ελπισω οτι τα 3.6-4 να τα εχω αν καταληξω στον I 920

http://www.eastluna.com/basis/pics.php?id=3496&p=1

το σκεφτηκα και αυτο αλλα θα αργησει λιγο.Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως θα κατσει μεσα στο κουτι η ψυκτρα,απο τι ειδα καθεται λιγο πλαγια και φοβαμαι μηπως χτυπησει πανω στην 9800GX2

το σκεφτηκα και αυτο αλλα θα αργησει λιγο.Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως θα κατσει μεσα στο κουτι η ψυκτρα,απο τι ειδα καθεται λιγο πλαγια και φοβαμαι μηπως χτυπησει πανω στην 9800GX2

Για βρες ακριβώς τις αποστάσεις και δες άμα σε βολεύει γιατί είναι πολύ καλή ψύκτρα, ακόμα μπορείς να την βάλεις την ψύκτρα παράλληλα με την κάρτα.....Όσο για το αν το bracket αργήσει δεν νομίζω σε 2-3 μέρες από την στιγμή που θα βάλεις τα λεφτά θα είναι σπίτι σου....

Η Nexus απ' ότι λένε χρήστες εδώ δεν είναι καθόλου αξιόλογη.Μακάρι όμως να σου βγεί αστέρι :)

H Τhermalright πάντως μαζί με το 1366 kit έκανε μία μέρα να έρθει απο oc uk εδώ :) 65-70€ τελική τιμή με μεταφορικά.Αξίζει...

σιγουρα ειναι καλυτερη απο την Nexus απλα την ειχε ετοιμοπαραδοτη και την πηρα παντος πιστευω αν τελικα καταληξω στον 920 τα 3,6 3,8 να τα εχω

Απο θέμα θερμοκρασιών θα είσαι κάπως οριακά..Δε μασάνε βέβαια οι Nehalem αλλα είναι ψυχολογικό το θέμα όταν βλέπεις 90άρες :p Αν -απ' ότι λένε- η Nexus είναι ελαφρώς καλύτερη απ' την εργοστασιακή τότε στα 3.6 σε load πιστεύω πως άνετα θα βλέπεις 85-90άρες..Οτι θα τα 'χεις όμως θα τα 'χεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.