Jump to content

Επιλογή Σκληρού Δίσκου

antonis_man

Recommended Posts

Καλησπέρα,θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά ενός σκληρού δίσκου (εσωτερικού) για το μηχάνημά μου.

Βασικά αυτός που έχω,ένας WD 80Gb έχει φουλάρει τον έχω αδειάσει κλπ,το ίδιο σκηνικό αρκετές φορές... Αλλά δεν πάει άλλο...:suicide:

Έχω κ ένα πρόβλημα που μάλλον οφείλεται σ'αυτόν αλλά θα κάνω άλλο post γι'αυτό γιατί μυρίζομαι ότι θα έχει ζουμί η υπόθεση...:help1:

Σκέφτομαι να πάρω έναν 640 όπως αυτόν για παράδειγμα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303735

Με σκοπό να πάρω κ κάτι άλλο αργότερα να του "κάνει παρέα":yes4: Το 1Τ μου πέφτει λιγάκι ακριβό αυτό το διάστημα...

Από επιδόσεις λέει τίποτα?Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Περιμένω προτάσεις...:dance3:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Δες και αυτόν.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709

Υπάρχει και σχετικό review στο lab. Είναι καλός.

+1 και απο εμενα

Μην δοκιμάσεις να πας σε seagate 500gb 32mb 7200.11 καθώς είναι απο τους πιο προβληματικούς δίσκους(οταν ειχε βγει τουλαχιστον:triniti:)

φίλε να προτιμήσεις 640gb Western Digital και όχι seagate!!!

η διαφορά είναι ότι οι 500άρηδες έχουν μικρότερα platters άρα πιο αργοί, ότι η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη, και ότι οι seagate χτυπάνε :) όσοι γνωστοί μου πήραν χτύπησε

Βασικά και εγώ παιδί της WD ειμαι,όλοι οι δίσκοι μου (εσωτερικοί-εξωτερικοί) WD είναι.

Απλά προβληματίζομαι στο μοντέλο και στην χωρητικότητα.

640 ή 750?:hm:

Εγώ πήρα 2 black 500άρηδες. Μια χαρά είναι. 100 ΜΒ/δευτ. στην αρχή τους ο καθένας και 190 σε raid 0. Αλλά ο WD640AAKS που είναι πιο παλιός, είναι πιο μεγάλος ΚΑΙ πιο φτηνός ΚΑΙ πιο γρήγορος.

οταν λετε οτι οι seagate 500 GB χτυπησαν? εννοεις? εχω παθει και εγω το ιδιο και δεν μπορω να βγαλω τα δεδομενα ειναι σαν να μην διαβαζει ουτε να γραφει. πως διορθώνεται αυτο?

RMA.Εμένα άρχισε να κάνει κάτι περίεργους θορύβους τη δεύτερη μέρα και το smart μου έβγαλε ότι έχει πρόβλημα.Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω backup χωρίς πρόβλημα και τον πήγα για αντικατάσταση.Ο καινούριος δεν έχει πρόβλημα...:big_boss:

ευχαριστω φιλε μου αλλα εγω δεν μπορεσα να κανω backup τα 500 τωρα ομως τη να κανω για να τα βγαλω απο το σκληρο τα αρχεια. ειναι πολυ ασχημη η κατασταση να τα ξαναβρω ολα αυτα?υπαρχει τροπος?καποιο προγραμμα?καποιο μαγαζι που κανει restore?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.