Jump to content

Προβληματα με το νεο pc system μου

RoananDex

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους και ολες μετα απο μερικες μερες που συναμορλογησα το νεο μηχανημα μου οπως φαινεται και στην υπογραφη μου προβληματιζομαι σε καποια προβληματα τα οποια εαν γινεται να μου τα λυσεται.

1)Εχω βαλει τα windows xp pro x64 English στο μηχανημα μου και οταν ανοιγω τα system properties μου δειχνει οτι εχω [ΕΛΕΟς ΑΠΛΑ] μονο 4 gb RAM ενω κανονικοτατα εχω 6 gb Ram επειδη ειναι triple channel απο 2 gb η μνημη δλδ 6.

Πως φτιαχνεται αυτο???

2)Εχω κανει ολα τα updates της MS για τα windows και με το που εγκατεστησα το Need for Speed Undercover αρχισανε τα περιεργα

Α)Εκει περα που παιζω το παιχνιδακι τα γραφικα αρχιζουνε να πηγαινουνε καρε καρε σερνεται δλδ και οταν το αφησω στο pause το παιχνιδι για κανενα 5λεπτο αρχιζουνε να πηγενουνε σφερα τα γραφικα

και

Β)Μετα απο κανενα 8ωρο μπροστα στο μηχανημα και παιζω το nfs μου πεταει ενα μυνημα the memory can't be read.

What happen??

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια

Στο post της μητρικης ποσα gb βρισκει?

Δοκιμασε ενα-ενα τα ντιμακια. Δηλαδη μονο με 2gb να δεις ποιο φταιει απ'ολα κ στειλτα rma (αν καποιο βρεις οτι φταιει).

edit

Α, τα τρια ντιμακια τα εχεις στις πορτοκαλι θηκες?

Στο post της μητρικης ποσα gb βρισκει?

Δοκιμασε ενα-ενα τα ντιμακια. Δηλαδη μονο με 2gb να δεις ποιο φταιει απ'ολα κ στειλτα rma (αν καποιο βρεις οτι φταιει).

edit

Α, τα τρια ντιμακια τα εχεις στις πορτοκαλι θηκες?

Οπως ειπα και παραπανω το συστημα μου ειναι Intel Core I7 940 Ghz δεν θα ανοιγει το μηχανημα και απο το bios βλεπω τα 6gb κανονικα κατι αλλο συμβαινει

Ξεχασα να το αναφερω αυτο.

Βασικά φίλε μου αυτο το μηχάνημα μονο σε Vista x64 θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις...

Η πρότασή μου είναι να φύγεις απο τα XP x64 καθώς στην ουσία δεν είναι XP αλλα καμουφλαρισμένα Server 2003... Move on...

Θα δείς ώς δια μαγείας και τα προβλήματα σου να εξαφανίζονται...

Παντως δεν φταιγανε τιποτα απο τα παραπανω απλα ειχα μπει σε virtual και οχι στο κανονικο.Ας κλειδωσει το θεμα επειδη ητανε δικια μου βλακεια.

Οσο για τα windows vista θα πρεπει να αναφερω οτι τα δοκιμασα αλλα καποια παιχνιδακια online δεν τα υποστηριζανε οπως το AirRivals που παιζω.

www.airrivals.net

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.