RoananDex Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2008 Καλησπερα σε ολους και ολες μετα απο μερικες μερες που συναμορλογησα το νεο μηχανημα μου οπως φαινεται και στην υπογραφη μου προβληματιζομαι σε καποια προβληματα τα οποια εαν γινεται να μου τα λυσεται.1)Εχω βαλει τα windows xp pro x64 English στο μηχανημα μου και οταν ανοιγω τα system properties μου δειχνει οτι εχω [ΕΛΕΟς ΑΠΛΑ] μονο 4 gb RAM ενω κανονικοτατα εχω 6 gb Ram επειδη ειναι triple channel απο 2 gb η μνημη δλδ 6.Πως φτιαχνεται αυτο???2)Εχω κανει ολα τα updates της MS για τα windows και με το που εγκατεστησα το Need for Speed Undercover αρχισανε τα περιεργα Α)Εκει περα που παιζω το παιχνιδακι τα γραφικα αρχιζουνε να πηγαινουνε καρε καρε σερνεται δλδ και οταν το αφησω στο pause το παιχνιδι για κανενα 5λεπτο αρχιζουνε να πηγενουνε σφερα τα γραφικακαι Β)Μετα απο κανενα 8ωρο μπροστα στο μηχανημα και παιζω το nfs μου πεταει ενα μυνημα the memory can't be read.What happen??Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια
alphaX Δεκέμβριος 21, 2008 #2 Δεκέμβριος 21, 2008 Στο post της μητρικης ποσα gb βρισκει?Δοκιμασε ενα-ενα τα ντιμακια. Δηλαδη μονο με 2gb να δεις ποιο φταιει απ'ολα κ στειλτα rma (αν καποιο βρεις οτι φταιει).editΑ, τα τρια ντιμακια τα εχεις στις πορτοκαλι θηκες?
RoananDex Δεκέμβριος 21, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 21, 2008 Στο post της μητρικης ποσα gb βρισκει?Δοκιμασε ενα-ενα τα ντιμακια. Δηλαδη μονο με 2gb να δεις ποιο φταιει απ'ολα κ στειλτα rma (αν καποιο βρεις οτι φταιει).editΑ, τα τρια ντιμακια τα εχεις στις πορτοκαλι θηκες?Οπως ειπα και παραπανω το συστημα μου ειναι Intel Core I7 940 Ghz δεν θα ανοιγει το μηχανημα και απο το bios βλεπω τα 6gb κανονικα κατι αλλο συμβαινειΞεχασα να το αναφερω αυτο.
LevelOne Δεκέμβριος 22, 2008 #7 Δεκέμβριος 22, 2008 Βασικά φίλε μου αυτο το μηχάνημα μονο σε Vista x64 θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις...Η πρότασή μου είναι να φύγεις απο τα XP x64 καθώς στην ουσία δεν είναι XP αλλα καμουφλαρισμένα Server 2003... Move on...Θα δείς ώς δια μαγείας και τα προβλήματα σου να εξαφανίζονται...
RoananDex Δεκέμβριος 24, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 24, 2008 Παντως δεν φταιγανε τιποτα απο τα παραπανω απλα ειχα μπει σε virtual και οχι στο κανονικο.Ας κλειδωσει το θεμα επειδη ητανε δικια μου βλακεια.Οσο για τα windows vista θα πρεπει να αναφερω οτι τα δοκιμασα αλλα καποια παιχνιδακια online δεν τα υποστηριζανε οπως το AirRivals που παιζω.www.airrivals.net
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.