Frank Ιανουάριος 31, 2009 #21 Ιανουάριος 31, 2009 Αν ειναι να παιζεις games συνεχεια καλυτερα παρε μια LCD (η LED )
Vadergr Ιανουάριος 31, 2009 #22 Ιανουάριος 31, 2009 με την pz80 δεν θα εχεις προβλημα με image retention...
AGRIMI Ιανουάριος 31, 2009 #23 Ιανουάριος 31, 2009 για αντικατάσταση οθόνης υπολογιστή μόνο full hd lcd. η plasma δεν είναι γα τον υπολογιστή. άντε να την συνδέσεις για καμιά 2 ώρες. ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος σε plasma είναι τα χρήματα τίποτε άλλο. ότι stock έχει απομείνει από τις plasma σκοτώνεται γιατί πολύ απλά δεν έχουν μέλλον και δεν ξαναβγαίνουν.
Vadergr Ιανουάριος 31, 2009 #24 Ιανουάριος 31, 2009 για αντικατάσταση οθόνης υπολογιστή μόνο full hd lcd. η plasma δεν είναι γα τον υπολογιστή. άντε να την συνδέσεις για καμιά 2 ώρες. ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος σε plasma είναι τα χρήματα τίποτε άλλο. ότι stock έχει απομείνει από τις plasma σκοτώνεται γιατί πολύ απλά δεν έχουν μέλλον και δεν ξαναβγαίνουν.Απιστευτη τεκμηριωση και γενικα ολο το ποστ...Προφανως δεν γνωριζεις...Σαν να ακουγα ασχετο πωλητη σε αλυσιδα καταστηματος.
RootX Ιανουάριος 31, 2009 #25 Ιανουάριος 31, 2009 Agrimi,στείλε κάνα mail στην Pioneer βρε μπας και τους ανοίξεις τα μάτια..
gio102004 Φεβρουάριος 1, 2009 #26 Φεβρουάριος 1, 2009 η σειρα pz8/80/85e ειναι απιστευτη και δεν ισχυει το burn-in πλεον το πολυ πολυ καντε ρε παιδια στρωσιμο 100/ωρων. οτι καλυτερο εχω δει σε εικονα συγκρισιμη με την pioneer.προλαβετε παιδες.....να δω ποτε θα το παρω αποφαση να την παρω......ετσι κι αλλιως για να πεσοθν σε τετοια επιπεδα οι τιμες των OLED θα πρεπει να περιμενω 3 χρονια!και δεν μπορω να περιμενω....
wesker Φεβρουάριος 4, 2009 #27 Φεβρουάριος 4, 2009 για αντικατάσταση οθόνης υπολογιστή μόνο full hd lcd. η plasma δεν είναι γα τον υπολογιστή. άντε να την συνδέσεις για καμιά 2 ώρες. ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος σε plasma είναι τα χρήματα τίποτε άλλο. ότι stock έχει απομείνει από τις plasma σκοτώνεται γιατί πολύ απλά δεν έχουν μέλλον και δεν ξαναβγαίνουν.Εντελώς άκυρο post.... Δεν είναι καλές για gaming και γενικά για PC oi plasma; Χμμμμμ για βρες μου μια LCD με το refresh rate των plasma και τα ξαναλεμε.... Λες η Pioneer να μην ξέρει τι βγάζει τόσα χρόνια;
ison Φεβρουάριος 4, 2009 #28 Φεβρουάριος 4, 2009 Agrimi,στείλε κάνα mail στην Pioneer βρε μπας και τους ανοίξεις τα μάτια.. :worship:
AGRIMI Φεβρουάριος 4, 2009 #29 Φεβρουάριος 4, 2009 RootX πρώτον οι από τις plasma εξαιρούνται οι pioneer kuro μιας και είναι πανάκριβες και εννοείτε πως είναι καλές. είναι οι μόνες που έχω πάθει την πλάκα μου. εκτός αυτού ο θείος μου έχει μεγάλο κατάστημα expert και βλέπω τηλεοράσεις από 15 χρονών και έχω δουλέψει εκεί. πέρα από αυτό υπάρχει ειδικό δωμάτιο για να μπορείς να συνδέσεις την τηλεόραση με οτιδήποτε θέλεις εσύ. δεν υπήρξε καμία plasma δοκιμών που να βλέπεις την εικόνα της και να λες ότι είναι καλύτερη από την lcd. wesker το refresh rate άμα το βλέπεις εσύ τόσο πολύ σε μία lcd 1500(καλή όχι 46 ίντσες σε αυτήν την τιμή) ευρώ αυτή τη στιγμή εγώ προσωπικά δεν το βλέπω. είχε πάρει η αδερφή μου μία plasma samsung αξίας 3000 ευρώ πριν 3 χρόνια και συνδέσαμε τον υπολογιστή για να παίξουμε. Η ανάλυση φυσικά ήταν 1024*768 αν δεν κάνω λάθος αλλά το αποτέλεσμα ήταν άθλιο από άποψη εικόνας και έχτονου χρώματος με αποτέλεσμα να πάμε από τα 2 μέτρα απόσταση στα 4 μέτρα. ενώ σε lcd σε μια 37" των 600 ευρώ σε έναν γνωστό μου σε ανάλυση 1366*768 απλά έπαθα πλάκα από τα χρώματα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. παίζαμε παιχνίδια με τις ώρες και απλά δεν κουραστήκαμε. αυτά ξέρω εγώ. και αν με ρωτήσετε αυτή την στιγμή ποια τηλεόραση θα έπερνα αυτή θα ήταν η samsung 856 ή sony z4500 στις 50-52". αν μου πείτε για τα λεφτά απλά πάντα παίρνω αυτό που θέλω και δεν με ενδιαφέρει αν χρειαστεί να περιμένω και ένα χρόνο παραπάνω.
charly13 Φεβρουάριος 4, 2009 #30 Φεβρουάριος 4, 2009 Μια χαρα ειναι η Plasma για συνδεση με υπολογιστη.Αν θελεις ενα extra φωτιστικο στο δωματιο παιρνεις LCD.P.s Οσοι θελετε να παρετε plasma περιμενετε 1 μηνα να βγουν οι καινουργιες Pannys με NeoPDP πανελ.
dinosang Φεβρουάριος 4, 2009 Author #31 Φεβρουάριος 4, 2009 Μια χαρα ειναι η Plasma για συνδεση με υπολογιστη.Αν θελεις ενα extra φωτιστικο στο δωματιο παιρνεις LCD.P.s Οσοι θελετε να παρετε plasma περιμενετε 1 μηνα να βγουν οι καινουργιες Pannys με NeoPDP πανελ.Τώρα με μπέρδεψες. Όποτε έχεις χρόνο δώσε περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον προς το Πάσχα θα κάνω την αγορά , εκτός εάν γίνει στο ενδιάμεσο διάστημα καμία φοβερή προσφορά. Το πιθανότερο να πάρω είναι η ΡΖ85Ε αλλά ακόμα δεν ξέρω εάν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που στοιχίζει από την ΡΖ80Ε.
gio102004 Φεβρουάριος 4, 2009 #32 Φεβρουάριος 4, 2009 Η panasonic ανακοινωσε απολυσεις 15000 ανθρωπων.καθως και το κλεισιμο 27 εργοστασιωντης...κριμα για τοθς ανθρωπους.....αλλα οχι για εμας...θα ριξει τις τιμες....αρκετα...
charly13 Φεβρουάριος 5, 2009 #33 Φεβρουάριος 5, 2009 Τώρα με μπέρδεψες. Όποτε έχεις χρόνο δώσε περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον προς το Πάσχα θα κάνω την αγορά , εκτός εάν γίνει στο ενδιάμεσο διάστημα καμία φοβερή προσφορά. Το πιθανότερο να πάρω είναι η ΡΖ85Ε αλλά ακόμα δεν ξέρω εάν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που στοιχίζει από την ΡΖ80Ε.Σε ενα μηνα θα βγουν οι panasonic με το νεο panel NeoPDP. Οι τηλεορασεις θα ειναι πιο λεπτες με χαμηλοτερη καταναλωση και overall καλυτερες απο τα προηγουμενα μοντελα PZ80 / PZ85.Θα ειναι οτι καλυτερο μετα απο KURO.Τιμες θα βγουν στο τελος του μηνα.Δες εδω http://panasonic.net/avc/viera/us/product/z_plasma.html
dinosang Φεβρουάριος 14, 2009 Author #34 Φεβρουάριος 14, 2009 Τελικά αποφάσισα να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα ιδιωτικά κανάλια και εάν θα εκπέμπουν σε mpeg2 ή mpeg4 για να μην προσθέτω σε καινούργια τηλεόραση αποκωδικοποιητή. Βέβαια με κολάζει το public που πουλάει την TH-42PZ80E 999€ , αλλά δείχνω χαρακτήρα και συγκρατούμαι.
dinosang Φεβρουάριος 14, 2009 Author #36 Φεβρουάριος 14, 2009 Σε mpg4 τα ελληνικα?Δεν νομιζω...Και εγώ έτσι νόμιζα , αλλά εάν πας μια βόλτα στα site με audio-video-tv το έχουν σίγουρο. Και αυτό γιατί πρώτον έχουν πληροφορίες από τα κανάλια και την ανακοίνωση του συνδέσμου ιδιωτικών καναλιών , και δεύτερο και πιό βασικό το mpeg4 τους δίνει μεγαλύτερη χωρητικότητα ανά συχνότητα. Δηλαδή στο mpeg2 "χωράνε" 3 SD κανάλια ή 1 HD , ενώ στο mpeg4 7 SD ή 3 HD. Οι γνώσεις μου δεν είναι και τόσο μεγάλες σε αυτόν τον τομέα , αλλά σαν λογική μου φαίνεται πιό σωστή η λύση του mpeg4 , γιατί έχω την βεβαιότητα ότι σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε για να βλέπουμε τηλεόραση της προκοπής , ενώ στο τσάμπα θα είναι τα τηλεσκουπίδια. Από ότι διαβάζω ήδη το star έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά και με μικρή εμβέλεια 4 ψηφιακά , εκ των οποίων το ένα είναι mpeg4.
charly13 Φεβρουάριος 15, 2009 #37 Φεβρουάριος 15, 2009 Τελικά αποφάσισα να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα ιδιωτικά κανάλια και εάν θα εκπέμπουν σε mpeg2 ή mpeg4 για να μην προσθέτω σε καινούργια τηλεόραση αποκωδικοποιητή. Βέβαια με κολάζει το public που πουλάει την TH-42PZ80E 999€ , αλλά δείχνω χαρακτήρα και συγκρατούμαι.Ναι εχεις δικιο τα ιδιωτικα καναλια θα εκπεμπουν σε mpeg4 αλλα αυτο θα γινει απο το 2012 και βαλε οποτε δεν θα ειναι καινουργια τηλεοραση.Η τιμη ειναι πολυ καλη τοσο την εχει και το multirama αλλα 1)Δεν ξερω εαν υπαρχει διαθεσιμη2)Αν ειναι να περιμενεις σε 10 μερες θα ξερουμε τιμες απο τα καινουργια μοντελα τα οποια κυκλοφορουν μαρτιο οποτε μην βιαστεις.
dinosang Φεβρουάριος 15, 2009 Author #38 Φεβρουάριος 15, 2009 Δεν νομίζω ότι θα καθυστερήσουν τόσο πολύ τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Από ότι διαβάζω σε forums μέσα στο έτος θα ξεκινήσουν τα ψηφιακά τους και θα εκπέμπουν παράλληλα με τα αναλογικά τους. Αυτοί έχουν χρήμα και θα τρέξουν για να μην χάσουν μερίδιο αγοράς , τα μικρά τοπικά κανάλια είναι που θα καθυστερήσουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.