dubber Δεκέμβριος 20, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 wtf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 ε νταξ, η τέχνη απαιτεί θυσίες μιλάς για εκείνο το άσπρο κενό μεταξύ των νεφών η και για άλλα σημεία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 20, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 lol σαν glow effect το βλεπω εγω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 20, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Εισαι βανβαλος!! Θα μου καψεις τα pixel της οθονης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 20, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 μερικοί πειραματισμοί με το raw. προσωπικά το αποτέλεσμα μου αρέσει, αλλα θα ήθελα και τις γνώμες σας. το έβγαλες τα μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2008 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 οκ, έχετε δίκαιο, δεν είχα και καμία "αξίωση" καθώς δεν γνωρίζω και πολλά (έως τίποτα) γύρω από την επεξεργασία εικόνας. Για να είμαι ειλικρινής το έπιασα κυρίως για να δώσω εναυσμα σε εσάς που γνωρίζετε να ασχοληθείτε γιατί η αρχική φωτογραφία δεν με ενθουσίασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 20, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τις καταστρέφω στο PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 20, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 έδωσα την φοτο σε έναν designer στην δουλειά. μόλις πάρω αποτελέσματα σας την παρουσιάζω να δούμε τι κάνουνε οι pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Δεκέμβριος 20, 2008 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 μερικοί πειραματισμοί με το raw. προσωπικά το αποτέλεσμα μου αρέσει, αλλα θα ήθελα και τις γνώμες σας. Εμένα μου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 21, 2008 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εντάξει, το edit του hayabusa μπορεί να μην είναι σωστό τεχνικά, αλλά δεν είναι κακό στα δικά μου μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 21, 2008 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Έκανα παράβαση των κανόνων μου και α)κατέβασα από r.s. και β) αναβάθμισα το CS2 που τόσα χρόνια είχα Είδα Angel το halo που δημιουργεί με το shadows/highlights και είναι όντως αρκετό. Δοκίμασα κάτι άλλο με 2 layers και διαφορετικό exposure αλλά μου ξέφυγε κάπως και έχει κι αυτό λίγο Θα δοκιμάσω και κάτι άλλο και βλέπουμε. (πάντως το halo είναι πολύ αισθητό καθώς η φωτογραφία είναι αρκετά σκοτεινή στο κάτω μισό της.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 21, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εχει μεγάλη διαφορά σε φωτεινότητα ο ουρανός με την γη και το halo ειναι πολυ εύκολο να εμφανιστεί, εγω έκανα 3 layers και shadows/highlights στο καθένα ξεχωριστά. Στην δικια σου εκδοχή εχει λιγο halo αλλά εχεις χάσει λεπτομέρεια απο τα σύννεφαΘα την ξανα προσπαθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 21, 2008 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εμένα μου άρεσε... Εντάξει, το edit του hayabusa μπορεί να μην είναι σωστό τεχνικά, αλλά δεν είναι κακό στα δικά μου μάτια. πείτε τα ρε παιδιά Πάντως πέρα από την πλάκα νομίζω πως δεν ισχύει πάντα το "Τεχνικά λάθος=άσχημο" . Δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτή την περίπτωση, γενικά μιλάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 21, 2008 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Haya στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απλά άσχημο, δεν εξετάζουμε τεχνικά κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 21, 2008 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Άλλη μια εκδοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 21, 2008 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Αν και δε συμφωνώ ότι υπάρχει όμορφο κι άσχημο, καθώς κάτι τετοιο είναι υποκειμενικό, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα. Πολύ έντονη επεξεργασία, για όχι κάτι ιδιαίτερο, κατ'εμέ (φταίει και ο συνδυασμός μηχανής-φακού που δε βγαίνει καλό το αποτέλεσμα, αλλά τεσπα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 21, 2008 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εγκατέστησα το Camera Raw 5.2 αλλά και πάλι δεν ανοίγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 21, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εβγαλα τα ματια μου αλλα πιστευω οτι κατι εγινε http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_0078.jpg deninho Λες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 21, 2008 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Εγκατέστησα το Camera Raw 5.2 αλλά και πάλι δεν ανοίγει Manual installation on Windows: 1. Exit Photoshop CS4 and Adobe Bridge. 2. Open the download file, double-click CameraProfiles.exe, and follow the onscreen instructions. 3. Open My Computer. 4. Double-click Local Disk (C:). 5. Navigate to: (Please read directory carefully) Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS4\File Formats 6. Move the existing Camera Raw.8bi plug-in to another location (for example, a new folder on your desktop). Ensure you keep this version in case you need to revert back. 7. Copy the Camera Raw plug-in, Camera Raw.8bi, from the download into the same folder as Step 4. 8. Launch Photoshop CS4 or Adobe Bridge. Εβγαλα τα ματια μου αλλα πιστευω οτι κατι εγινε http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_0078.jpg είναι καλύτερη Να σημειώσω ότι η εικόνα που έβαλα παραπάνω προέκυψε μετά από ένωση 3 εικόνων με εκθέσεις -2,0,2 με το photomatix Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 21, 2008 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Επιτέλους !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.