3likos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2008 Γεια σας παιδιά...Θελω να αγοράσω μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με μέγιστο κόστος τα 150 ευρώ.... θα ήθελα προτάσεις μιας και είμαι άσχετος... από e-shop ή multirama θα αγοράσω...>! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Είμαι δουλειά και δεν προλαβαίνω να σου ψάξω αλλά φαντάζομαι πως θες μια απλή point and shoot μηχανή για να τραβάς απλές π.χ. οικογενειακές φωτογραφίες!Οπότε κοίτα οτιδήποτε σε Canon, Sony, Olympus, Nikon (δεν ξέρω αν έχει τόσο μικρές μεγάλη γκάμα), και πάρε όποια σου αρέσει και έχει μεγάλη οθόνη από πίσω για να είναι ευανάγνωστη. Τα MP δεν σε ενδιαφέρουν από την στιγμή που είναι πάνω από 3-4, και σε νοιάζει το οπτικό και ΟΧΙ το ψηφιακό ζοομ. Τυπικά θα έχουν χ3, χ4.Οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να χρήζει τρελή ανάλυση, οπότε ότι σου αρέσει στο μάτι θα είναι και καλή για σένα, με αυτά τα λεφτά προφανός πας σε κάτι απλό έτσι και αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.