Stolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 Όταν έχουμε artifacts σε ένα παιχνίδι παίζει να ναι και από θερμοκρασία CPU, έτσι δεν είναι?? όχι μόνο από GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Δεν το νομίζω αυτό.. Αλλά οκ δεν το γνωρίζω 100%. Ας πούνε και οι άλλοι την γνώμη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 κυριως απο gpu.αμα εχεις hyper-θερμανση cpu απλα κλεινει/throttle-αρει/whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Aπό gpu νομίζω και κυρίως έχει να κάνει με τις μνήμες της κάρτας(αν κάνω λάθος διορθώστε με). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 επειδη δεν ξερεις τι γινεται καμμια φορα,υπαρχει η αμυδροτατη περιπτωση ναναι προβλημα software (καρτα γραφικων vs driver vs προγραμμα) η ακομη πιο αμυδρη περιπτωση να εχεις κακης ποιοτητας οθονη LCD με κακο συστημα RTC (φυσικα αν εισαι τοσο αετοματης δεις αυτα της οθονης i rest my case,εγω εχω οθονη που κανει τετοιου ειδους αρτιφακτς αλλα δεν ταχω δει ποτε μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatas13 Δεκέμβριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 GPU πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.