GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 voudas κ σια:μπορω να μαθω που μπορω να βρω t-rings ? και για το LX50 και για το ETX 70και τα 2 ειναι της meade.οπως και 1,25" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 @gomar, εγώ από εδώ πήρα: http://www.telescopeshop.gr (link, link) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 μαλιστα...απο τον Νομικο.Απο εκει αγοραστηκε το LX50. ευχαριστω.θα του χτυπησω ενα τηλεφωνακι EDIT : οκ T-ring για nikon 14+€ και μετα ο ανταπτορας για το etx70/80 χωρις προσοφθαλμιο εχει 24+Ε και για το LX50 που θεωρειται cassegrain telescope παει σκετος ανταπτορας παλι , καπου στα 35Ε παλι σε εξοδα γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 μιας και πιάσαμε των τηλεσκοπίων...Υπάρχει κανείς που να έχει ψάξει αρκετά το θέμα, ώστε να μου δώσει (με πμ) κάποιες συμβουλές και κατευθύνσεις (μάρκες, τι να προσέξω, ποια ανεβαίνουν καλά, πόσο ρεύμα κλπ ); Για αστροφωτογράφιση το θέλω ως επί το πλείστον (όχι τόσο για επίγεια παρατήρηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 μεγειες μου αριστερα το T-ring και δεξια ο ανταπτορας για ETX70/80 Εντος χριστ/νων πιστευω θα εχω υλικο.Αν δε μας προδωσει ο καιρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 καλό galaxy-shooting λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.