Jump to content

NOD32 2.7 offline update

Silender

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα

υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τις ενημερώσεις του nod32 2.7 που θέλω να σκανάρω έναν υπολογιστή ο οποίος δεν διαθέτει internet?

αν ναι, από που?

τα virus definitions της eset είναι σε κλειστό private server που δίνουν πρόσβαση μόνο σε κατόχους admin licence....για ιδιώτες και απλές corporate ή business άδειες δεν υπάρχει χειροκίνητος τρόπος.:sorry:

τα virus definitions της eset είναι σε κλειστό private server που δίνουν πρόσβαση μόνο σε κατόχους admin licence....για ιδιώτες και απλές corporate ή business άδειες δεν υπάρχει χειροκίνητος τρόπος.:sorry:

σαχλαμάρα... αφού το έχει πληρώσει ο άνθρωπος, γιατί να μην μπορεί να κάνει update χωρίς internet δεν το καταλαβαίνω.

anyway, μπορώ να του δώσω τα updated definitions από τον δικό μου υπολογιστή?

Παντως για αλλα antivirus υπηρχαν κατα καιρους αρχειακια που τα επαιρνες κ τα πιγαινες σε οποιο pc ηθελες κ εκανες update!

με λίγη αναζήτηση στο νετ θα τα βρεις. είχα βρει πρόσφατα για την εκδοσή 3.0.

το θέμα είναι οι και να κατεβάσεις τώρα ένα update σε λίγες ώρες θα υπάρχει νέο update.

πάντως ένα pc που δεν διαθέτει νετ δεν είναι τόσο εβαλοτο σε κακόβουλο υλικό εκτός και αν σε μεταφορά αρχείων ehdd, usb stick είναι καρφωμένο το μαμούνι

με λίγη αναζήτηση στο νετ θα τα βρεις. είχα βρει πρόσφατα για την εκδοσή 3.0.

το θέμα είναι οι και να κατεβάσεις τώρα ένα update σε λίγες ώρες θα υπάρχει νέο update.

πάντως ένα pc που δεν διαθέτει νετ δεν είναι τόσο εβαλοτο σε κακόβουλο υλικό εκτός και αν σε μεταφορά αρχείων ehdd, usb stick είναι καρφωμένο το μαμούνι

μπερδεμένη ιστορία... είναι laptop κ στο σπίτι του έχει internet ΑΛΛΑ μέσω USB(η κάρτα δικτύου είναι off).

εγώ εδώ ΔΕΝ μπορώ να συνδεθώ μέσω USB...

και είναι πιστεύω καλύτερο να τσεκάρω το μηχάνημα με "μιας μέρας καθυστερημένα definitions" παρά με αυτά που είναι όταν βγήκε η έκδοση 2.7:big_boss:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.