dark221416003258 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 Επειδή το παλικάρι πεθαίνει και είναι αμαρτία απο το Θεό...Το είδα σε ένα άλλο φόρουμ και είπα να το βάλω και εδώ να αυξηθούν οι πιθανοτητές του να βρει τις 40 φιάλες που χρειάζετε...Το βάζω όπως ακριβώς το πόσταραν εδώ--> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72055ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!! ΑΙΜΑ XREIAZETAI AIMA ENAS SINANTRWPOS MASΘα ήθελα την βοήθειά σας για την ζωή ενός φίλου μου. Χρειάζεται να κάνειμεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας 'Ο αρνητικό'.Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλεςαίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχείαείναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και15.00-19.00. Προωθείστε το όπου μπορείτε. ΕυχαριστώΕάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες. Μπορείκάποιος/α από εσάς να έχει αίμα 'Ο αρνητικό' και να του σώσει τη ζωή. Γιαοποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,Σας ΕυχαριστώΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638ΚΙΝ: 6944 434 559
SLN Δεκέμβριος 19, 2008 #4 Δεκέμβριος 19, 2008 Μωρε και hoax να ειναι... καλο ειναι να παει να δωσει αιμα κανεις με Ο-. Σπανιο ειναι, καποιο καλο θα κανει, κι αν δεν το κανει στον κυρ-Διονυση, καποιος θα βρεθει που το χρειαζεται Αποψη μου, καθως δεν γνωριζω σε περιπτωσεις hoax-αιμοδοσιας, αν υπαρχει περιπτωση το αιμα να παει... χαμενο.
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2008 #5 Δεκέμβριος 19, 2008 To αίμα δεν πάει χαμένο και καλό είναι όποιος μπορεί να πηγαίνει να δίνει. Αλλά δεν είμαι της άποψης να αναπαράγονται τέτοιες πλάκες γιατί χάνουν την αξία τους και αν παραστεί πραγματική ανάγκη, δε θα τρέξει κανείς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.