Jump to content

Cryostasis Sleep Of Reason

larry4

Recommended Posts

• 1 month later...

καλα ουτε εμενα μου αρεσουν τα τοσο κλειστα games οπως doom.θα το βαλω μονο για να δω τι παιζει απο τεχνολογικης αποψης αν και φοβαμαι οτι τα @@ τα παρω(κατοχος ΑΤΙ).Μας εχει ζαλισει η nvidia με τις μλκιες της Physx κλπ κπλ.Παντως και εγω πιστευω οτι δεν ειναι λογικο να ειναι τοσο βαρυ.Ελεος δλδ στο ενα μετρο ειναι ολες οι αποστασεις

Προσπερνατο φιλαρακο , ΜΑΠΑ με PHYSICS ειναι! Βαζουν δυο τρεις τεχνικες καποιοι και νομιζουν οτι εφτιαξαν και παιχνιδι....στον τομεα gameplay το παιχνιδι ειναι σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!

• 3 weeks later...

Εμένα πάλι μου αρέσει..

Στα θετικά τα εντυπωσιακά γραφικά και το όλο κλίμα στο καράβι,ωραίες σκηνές με τους εχθρούς που πετάγονται ξαφνικά,ο ωραίος ήχος και τα flashback για να σώσεις τις ζωές των ναυτών.

Στα αρνητικά το ότι καταντάει κουραστικό με τις πόρτες και τις σκάλες...Πόσο μεγάλο είναι πια αυτό το καράβι?!?Και οι υπερβολικές απαιτήσεις που οφείλονται απ' ότι ακούγεται στο ότι δεν είναι ουτεκάν dualcore optimized.

Btw το όλο κλίμα μου φέρνει κάτι σε condemned...

• 3 months later...

Εμένα με ενθουσίασαν οι αλλαγές που υπόσχεται το patch

ftp://ftp.1cpublishing.eu/Patches/Cryostasis/PhysX%20patch%201.1/Cryostasis%20PhysX%20patch%20changelog.txt

Από καινούρια όπλα μέχρι καινούρια αντικείμενα και εφφέ. Αν έχουν βελτιώσει και την απόδοση ακόμα καλύτερα, αν και ουσιαστικό πρόβλημα δεν εχω.

Το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά. Βρίσκομαι μια ανάσα από τον τερματισμό. Καθώς διάβασα ότι τα παλιά saves δε θα λειτουργούν με το καινούριο patch, θα το εγκαταστήσω μόλις τελειώσω το παιχνίδι, και θα ξανακάνω μια βόλτα στο καράβι.

the CPU has to do the work - but in the version of the demo available to us, the performance can only be called unacceptable and the programmers don't deny this in anyway. The final version of Cryostasis should not be that demanding, since the game is supposed to deliver good framerates with CPU physics.

Ερώτηση: Πώς φτιάχνεις τεχνητές απαιτήσεις για να κάνεις κάποιον να αναβαθμίσει ενώ βλέπει γραφικά κονσόλας(βλέπε Crysis);

Απάντηση: Αφήνεις το unacceptable, unacceptable.

Και τί κάνεις για να φέρεις τα πράγματα στο φυσιολογικό τους;

Απάντηση:Cry engine 3.

• 5 weeks later...

το τελείωσα εχτές έχει 18 level δεν μπορώ να πώ ότι με κούρασε ίσως γιατι το έβγαλα μέσα σε 2 μήνες...

είναι τεράστιο, το πιο σπαστικό είναι ότι μπορεί το ένα level να κρατάει 5 λεπτά και ένα άλλο 30 επίσης ο βαθμός δυσκολίας δεν έιναι προοδευτικός, συγκεκριμένα ο τλευταιος boss είναι γελείος...

μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και το μυστηριώδες σενάριο, ιδίως το τέλος πολύ κουλτούρα βρε παιδί μου...

η παρούσια εφέ Physx δεν είναι και τόσο εμφανής παρόλλα αυτά με την gtx295 (με τη οποία έπαιξα το τελευταίο μισό) ήταν 2 φορές καλύτερο από ότι με την 4870χ2...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.