ennia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 Θελω να μου προτεινετε καποιες ταινιες που εχουν σαν θεμα το1.ον "κυνηγι θυσαυρου"2.ον "κυνηγοι βρικολακων"
jpavly Δεκέμβριος 19, 2008 #2 Δεκέμβριος 19, 2008 1)Όλα τα Indiana Jones - No1Tomb raider 1+2 - Η γνωστή ΛάραThe mummy trilogy - ενδιαφέρουσες και λίγο κωμικές με θέμα πιο πολύ το tomb raidingGoonies - ClassicNational Treasure 1+2 - Nicolas Cage, αρκετά καλέςPirates of the Caribbean trilogy - Έπος2) Underworld 1+2 - MatrixοειδέςBlade trilogy - Comic insiredVan Helsing - Comic inspiredInterview with a Vampire - classic, Tom CruiseBloodRayne - από το video gameFrom Dusk Till Dawn (Tarrantino, wild movie)Queen of the Damned (Με την μακαρίτισα Aaliyah)Για αρχή αυτά μου ήρθαν στο πολύ πρόχειρο.
Tsakonas Δεκέμβριος 19, 2008 #3 Δεκέμβριος 19, 2008 εαν θες τις ταινιες βρυκολακων για προσωπικη ευχαριστηση,σαν τον γνωστο αρουραιο στο ανεκδοτο θα σου προτεινω το βιβλιο ΅΅O Ιστορικος" της Elizabeth Kostova.
ennia Δεκέμβριος 20, 2008 Author #4 Δεκέμβριος 20, 2008 1)Όλα τα Indiana Jones - No1--την εχω δειTomb raider 1+2 - Η γνωστή Λάρα--την εχω δειThe mummy trilogy - ενδιαφέρουσες και λίγο κωμικές με θέμα πιο πολύ το tomb raiding--την εχω δειGoonies - ClassicNational Treasure 1+2 - Nicolas Cage, αρκετά καλές--την εχω δειPirates of the Caribbean trilogy - Έπος--την εχω δει2) Underworld 1+2 - Matrixοειδές--την εχω δειBlade trilogy - Comic insired--την εχω δειVan Helsing - Comic inspired--την εχω δειInterview with a Vampire - classic, Tom Cruise--την εχω δειBloodRayne - από το video gameFrom Dusk Till Dawn (Tarrantino, wild movie)Queen of the Damned (Με την μακαρίτισα Aaliyah)Για αρχή αυτά μου ήρθαν στο πολύ πρόχειρο.αυτες που εχω σημειωσει τις εχω δει...... απο κει και περα οποιες αλλες επιλογες δεκτες!!!!!!!!!!
ennia Δεκέμβριος 20, 2008 Author #5 Δεκέμβριος 20, 2008 εαν θες τις ταινιες βρυκολακων για προσωπικη ευχαριστηση,σαν τον γνωστο αρουραιο στο ανεκδοτο θα σου προτεινω το βιβλιο ΅΅O Ιστορικος" της Elizabeth Kostova.δεν ζηταω βιβλιο.....αλλα ταινιες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.