NoDsl Σεπτέμβριος 20, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Τα DNS δεν έχουν να κάνουν με το πόσο κατεβάζεις. Έχουν να κάνουν μόνο με το αν μπορούν να αναλύσουν το TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ σε 212.113.133.53. Κάτι άλλο παίζει στην δική σου περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Σεπτέμβριος 20, 2012 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 και γιατι μου λεει οτι έχει αποσυνδεθεί;; ( ενω παλιά μου ελεγε κανονικα τους αριθμούς....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 20, 2012 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 και γιατι μου λεει οτι έχει αποσυνδεθεί;; ( ενω παλιά μου ελεγε κανονικα τους αριθμούς....)Τρείς συνδέσειςΠροσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN Σύνδεση ασύρματου δικτύου 2 -> αποσυνδεδεμένοςΠροσαρμογέας Ethernet Τοπική σύνδεση -> συνδεδεμένοςΠροσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN Σύνδεση ασύρματου δικτύου -> αποσυνδεδεμένοςΣίγουρα συνδέεσαι ασύρματα στο router και όχι με καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Σεπτέμβριος 20, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 ναι με ethernet ειμαι συνδεδεμένος. Το wifi το εχω κλειστο και απο το λαπτοπ αλλα και απο το router Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 20, 2012 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Μια χαρά "αριθμούς" σου λέει τότε.ΙPv6IPv4Μάσκα υποδικτύουΠροεπιλεγμένη πύλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Σεπτέμβριος 20, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Συγνωμη αλλα δεν ξερω καλα την ορολογια οποτε θα προσπαθησω να ειμαι οσο μπορω ποιο κατατοπιστικός. πριν γινουν ολα τα απο πανω που ανέφερα μου έδειχνε κατι "αριθμούς" στο DNS αλλα τωρα γραφει " Έχει αποσυνδεθεί " . Με αυτο εχω καποιο προβλημα;;; και για να πιάνω καλύτερη ταχύτητα στο download Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 20, 2012 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Συγνωμη αλλα δεν ξερω καλα την ορολογια οποτε θα προσπαθησω να ειμαι οσο μπορω ποιο κατατοπιστικός. πριν γινουν ολα τα απο πανω που ανέφερα μου έδειχνε κατι "αριθμούς" στο DNS αλλα τωρα γραφει " Έχει αποσυνδεθεί " . Με αυτο εχω καποιο προβλημα;;; και για να πιάνω καλύτερη ταχύτητα στο download To έχει αποσυνδεθεί το λέει μόνο στα 2 ασύρματα δίκτυα.το lan που βλέπεις κάτω κάτω είναι το επίθεμα του dns όχι η διεύθυνση του ή η κατάσταση του. Και πάμε Control Panel -> Network and Sharing Center και πατάς την επιλογή που είναι κυκλωμένη Μετά στο επόμενο παράθυρο με την σειρά επιλέγεις την Τοπική σύνδεση δικτύου (1).Επιλέγεις το (2) και πατάς το (3)(Ιδιότητες ή Properties).Στο τελικό παράθυρο δες αν λέει "αριθμούς" στην θέση 4.Αυτή είναι η IP διεύθυνση του DNS.Aν είναι επιλεγμενη η επιλογή "Obtain an IP address automatically" το router έχει ρυθμίσει αυτόμaτα και την δικιά σου IP address αλλά και την IP του DNS που χρησιμοποιεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Σεπτέμβριος 21, 2012 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για αυτη την αναλυτηκη περιγραφη αλλα αυτο το ξερω (και για αυτο ειπα στο αρχικο μου ποστ πως αλλαξα τους αριθμους που ειχε το DNS και μετα ειχα το προβλημα. Ετσι πατησα την εντολη στο cmd , την ipconfig για να δω παλι τους αριθμους αλλα δεν υπηρχαν πλεον. Τι μπορω να κανω για να μου λεει παλι στο cmd τους αριθμους;; . Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2012 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Βαλτα ολα αυτοματα. Και μετα...:- Ειτε κανε disable και μετα παλι enable την συσκευηή- Ανοιξε command prompt με administrator privileges και δωσε τα παρακατω : ipconfig /renew ipconfig /flushdns ΤΟ μηχανημα θα παρει IP/Gateway/DNS αυτα που εχεις δηλωσει στο router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.