VIL Δεκέμβριος 19, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Τελικά είναι πολύ πιο γρήγορος από τον φιφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 19, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 γρήγορος και ωραίος αλλά πρέπει να μου πέρασε το google updater φυσικά χωρίς να με ρωτήσει και το οποίο τρέχει με το που κάνω boot χωρίς να έχω ανοίξει ακόμα το chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Ιούνιος 11, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 ειπα να δοκιμασω και εγω το chrome..αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στη διαχειριση εργασιων οταν εχω ανοιχτο το chrome με ενα tab στις διεργασιες βλεπω οτι τρεχουν 3 chrome.exeειναι λογικο?το αποτελεσμα ειναι οτι χρησιμοποιει περισσοτερη μνημη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 11, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 Είναι λογικό να φαίνονται περισσότερα από ένα εαν τρέχει κάθε tab σε ξεχωριστό thread. Τώρα γιατί είναι 3 και όχι 2 είναι λίγο περίεργο αλλά όχι απαγορευτικό. Ίσως υπάρχει κάποιο επιπλέον thread για άλλες δουλειές του Chrome.Σε ΙΕ8 με το που ξεκινάς έχει 2 iexplorer.exe To ένα είναι το GUI του browser. Τα υπόλοιπα, κάθε ένα είναι και ένα tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιούνιος 27, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Πολύ καλός ο φιφις λολΠολύ ελαφρύς ο chrome Πάρα πολύ καλός και ο operaαλλά τον ie 8 τον λάτρεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 25, 2013 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Ανοίγοντας το Chrome σήμερα και πατώντας στο new tab εμφανίζει τι σελίδα έτσι. Υπαρχή τρόπος να μην εμφανίζονται τα παραθυρα από κάτω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Σεπτέμβριος 25, 2013 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Εγώ άλλαξα την αρχική σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 25, 2013 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 ....Και εγώ το έκανα αλλά με το New Tab αυτό δεν αλλαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Σεπτέμβριος 25, 2013 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Εγώ άλλαξα τον browser. Πολύ εκνευριστικό όταν κάνει τέτοιες αλλαγές χωρίς να σου δίνει δυνατότητα να το επαναφέρεις στην παλιά εμφάνιση. Και έχει γίνει αρκετές φορές με τον Chrome αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.